Bloother
Rektör
Önce Reeder, şimdi de CoolGear..Sın bikaç gündür form canlanmaya başladı...
(kafiyeli oldu)
Önce Reeder, şimdi de CoolGear..Sın bikaç gündür form canlanmaya başladı...
Önce Reeder, şimdi de CoolGear..
(kafiyeli oldu)
Bunlar üye değil. P10s konusu açılınca Reeder firması foruma çıkarma yapıyor. Bir de şu CoolGear yarışması var ya, en çok mesaj atana usb/Otg kablo hediye edilecek..Ben niye bu elemanları bulamıyorum? Link var mı?
Yok yani "reeder" , üye adı değil.P10s in adamları bildipin üye idiler hocam
Çocuğa GTX 950 sistem yaptım minecraft oynuyor ya.![]()
Bi de GTA 5 var, San Andreas kur diyor.Vur bi tane şamar![]()
Bi de GTA 5 var, San Andreas kur diyor.![]()
P10s in adamları bildipin üye idiler hocam
Yok yani "reeder" , üye adı değil.
6'ya gidiyor benim yeğen.Kaç yaşında bu arkadaş?
Mincraft'ı benim yeğenler de oynuyor, değişik şeyler tasarlıyorlar. Yeni özellikler gelmiş sanırım.6'ya gidiyor benim yeğen.
Gençlik oyundan anlamıyor.![]()
Yaşayan bazı dostlar var. Şahsen bende sıkıntı yok.Whatsappda resimler inmiyor hata veriyor. Sizde de var mı aynı problem
Yaşayan bazı dostlar var. Şahsen bende sıkıntı yok.
Sorun, dünya genelindeymiş..TDK sitesine girebilen var mı?
Aynen bende Twitter a giremiyorum spam yedim sandım saldırı olduğunu buradan öğrendim. Ama onun dışında sıkıntı yok gibi.Ben ve benim arkadaşlarım da yaşıyor. Superonline ve turkcell kullananlar yaşıyor. Bir de siber saldırı olmuş.
Hep beslediler koynunda büyüttüler terör örgütlerini ondan sonra şehit haberleri siper saldırılarla uğraşıp duruyoruz işte.Bu saldırılar bitmek tükenmek bilmez hayatımız kaset gibi oldu hep aynı şeyler
Kendimi çok bilmiş diye şunun için dedim.Ben ve çok az kişi bunları görüyor bazen tartışma oluyor bem uydurmuş gibi hissediyorumHep beslediler koynunda büyüttüler terör örgütlerini ondan sonra şehit haberleri siper saldırılarla uğraşıp duruyoruz işte.
Sorun dünya genelinde mevcut.. Dünya! Bir şey görmeyiverin, hemen provokasyon..Hep beslediler koynunda büyüttüler terör örgütlerini ondan sonra şehit haberleri siper saldırılarla uğraşıp duruyoruz işte.
Doğrudur. Fazla bilmiyorum saldırının sebebleriniSorun dünya genelinde mevcut.. Dünya! Bir şey görmeyiverin, hemen provokasyon..
Abi boştaysa bana verebilirsin[emoji1]Bi de GTA 5 var, San Andreas kur diyor.![]()