biraz daha ''aleyna tilki kimdir?'' yazısı görürsem kusacağım. yeter!..
Aleyna Tilki kimdir?biraz daha ''aleyna tilki kimdir?'' yazısı görürsem kusacağım. yeter!..
Paralel evren bunun için var.Kafama şey takıldı. Logan şimdi X men gelmiş ve gelecek günlerdeki 2023 yılındaki halinde pek yaşlanmamıştı. Ama zaman çizgisi sıfırlandıktan sonra Logan filminde 2024 yılı olarak geçiyor. Baya yaşlanmış. Error verdim.
Paralel evren bunun için var.
Flash'ı izlemedim, spartacus den beri yabancı dizi izlemedim.İş Flash'a dönmezse iyi bari[emoji23][emoji23]
Geçmiş olsunAskerliği bitirip sahalara geri döndüm artık. ^^ Yakarız bu gezegeni yakarız.
Aleyna geçiyor.
Kimine aydın, kimine karanlıkGünaydın![]()
Evet bana hep karanlık ama kelime kalıp olmuş yapcak bişey yokKimine aydın, kimine karanlık
Ben hep yalnızım zaten sen sanırım bir kız bulmuştun sonra yürümedi yanlış değilsem ben onu da yapmadım bu yaşa kadar kendim gibi birine denk gelmedim ben henüz.Sizde bazen kendinizi yalnız hissediyor musunuz?
Kör topal gidiyor. Bilmiyorum hicbirseyBen hep yalnızım zaten sen sanırım bir kız bulmuştun sonra yürümedi yanlış değilsem ben onu da yapmadım bu yaşa kadar kendim gibi birine denk gelmedim ben henüz.
Gelde anlat işte ama yoookkk ne yapacaksın biliyor musun diyeceksin ki ben senin yanında çalışmak istiyorum ama bana para verme sadece yol ve yemeği karşıla yeter işte o zaman gel dicek önemli olan da bu ya süründürmek bizim işverenlerin çok ama çok hoşuna gider.Sen sürünürken dünyanın en mutlu insanı olur onlar dünyada hiçbirşey bu keyfi vermez onlara isterse dünyalar onun olsun bu farklı bişey bu bir bağımlılık onlarda onları yaşama bağlayan bu siz olayı anlamamışsınız.Herkes hazır eleman arıyor. Yetiştirmeyi kimse istemiyor. O zaman nasıl tecrübe kazanacak bu insanlar? Bir yerde mantık hatası yok mu? İşsizliğin sebeplerinden biri de bu.
Bunların mağdurlarından biri de benim..Herkes hazır eleman arıyor. Yetiştirmeyi kimse istemiyor. O zaman nasıl tecrübe kazanacak bu insanlar? Bir yerde mantık hatası yok mu? İşsizliğin sebeplerinden biri de bu.
Ben hafta sonu da okuldayım ne fark eder ki?Sonunda Cuma geldi . Ne haftaydı be
Ne güzel hayat şu sıralar özendiğim hayat.Ben hafta sonu da okuldayım ne fark eder ki?![]()
Ben ise geçmek istiyorum, çok yoruluyorum bana da acıyınNe güzel hayat şu sıralar özendiğim hayat.
Bende pazar okuldayım be yaBen hafta sonu da okuldayım ne fark eder ki?![]()
Bana da 29 ekim falan 1 ay gibi[emoji1]Bende pazar okuldayım be yaCumartesi bana 3 gün gibi geliyor
![]()