Yeşil Okçu
Profesör
@Lazzz'ı hangi arada küstürüp gönderdiniz.![]()
Forum kültürünü en iyi kullanan ve herkese yardımcı olan nadir üyelerden birisiydi, yazık olmuş.
Yastayız hocam ..
@Lazzz'ı hangi arada küstürüp gönderdiniz.![]()
Forum kültürünü en iyi kullanan ve herkese yardımcı olan nadir üyelerden birisiydi, yazık olmuş.
Bi anlık sinirine yenik düştü. Sinirliyken banlayın dedi, sonra da sözünden dönmedi@Lazzz'ı hangi arada küstürüp gönderdiniz.
Kararı kendisi verdi . Bazı kişilere tepki olarak . Ama şahsen ben üst yöneticilerin sebibini sormasını isterdim . Ha ama,sorulup sorulmadığı hakkında bir bilgim yok .@Lazzz'ın gitmesine üzüldüm şahsen, bence hızlı alınmış bir karar onun için..
Emin olabilirsin kesinlikle sorulmuştur. Çünkü bu tarz kararlarda sebebi sorulur..Kararı kendisi verdi . Bazı kişilere tepki olarak . Ama şahsen ben üst yöneticilerin sebibini sormasını isterdim . Ha ama,sorulup sorulmadığı hakkında bir bilgim yok .
SDN'den böyle bir şey beklerdim zatenEmin olabilirsin kesinlikle sorulmuştur. Çünkü bu tarz kararlarda sebebi sorulur..
Dediklerini Samsung HS3000 de yapıyor.. Üstelik daha kullanışlı. Hem kulaklık girişi de var.. İstediğin kalite kulaklık takabilirsin..
Ciddi olamazsın?!Biz tamamen wireless kulaklıktan bahsediyoruz arkadaşım. WİRE-LESS. Wired kablo demek ordan ayırabilirsin bak senin için kolaylık
Bir GTA 5 verenimiz yok yaBirisi hard diskini vermez , birisi evde olmaz . Başlarım la . Salak gibi bugün alacaktım pc nin adaptorunu evde bıraktım . Sinirlendim
Aslında arkadaşınızda varsa bir taktik biliyorum indirmeden halloluyor .Ben onun orijinaline bile bulaşamıyorum boyuttanhayvan gibi boyut var.
Aslında arkadaşınızda varsa bir taktik biliyorum indirmeden halloluyor .
ehliyet sınavından 82 almışım alırım bi H.O
Hiç değişmediysen evet.Nick değiştirebiliyor muyuz hala?
Hiç değişmediysen evet.
Bizim telefon işi Kasım'a uzadıNe kadar çok istersem o kadar çok olmuyor ..