Oooo merhaba nasılsınız hoşgeldin hocamMerhaba
Murat burç ?Merhaba
Bursalı Murat BurçBu üye muhtemelen baska bir üye. Bildigimiz kisi ile bir alakasi yok.
Bizim bildiğimiz ama benim bilmediğim kişi kimdir acaba ?Bu üye muhtemelen baska bir üye. Bildigimiz kisi ile bir alakasi yok.
Murat Burç merhaba .Merhaba
Hadi oda sorun değil alıştımda jungle yok gang gelen yok solda 4 kişi gang geliyo naparsın ?Mid mid mid mid banane önce ben dedim *Ç
Hadi sana kıyak geçeyim gece geceŞuan canım çok sıkkın , Herşryden bıktım
Lann!![emoji23]
Fake olma ihtimali yüksek. Arkasında ezik var ayeıca kutuda model numarası yazmıyorlar artık. Hem hangi iphone o kadar yavaş fotoğraf çekiyor?
Aliexpress de prototipi var. DH falan da cekmis video. Sanarsin Apple lansmandan önce yollamis inceleyin diye.Fake olma ihtimali yüksek. Arkasında ezik var ayeıca kutuda model numarası yazmıyorlar artık. Hem hangi iphone o kadar yavaş fotoğraf çekiyor?
Aliexpress de prototipi var. DH falan da cekmis video. Sanarsin Apple lansmandan önce yollamis inceleyin diye.
İzlenme icin herseyi yapar bunlar. Arkasi da pavyon gibi. Sarkici cikacak diye bekledim.O prototip çalışmıyordu sanırım. Sadece kasasıydı.
Beğenmene sevindim kafa bozuk olunca 4-5 doz halil sezai iyi geliyor.Ne de güzel kıyakmış![]()
Plus a yönelmek lazim"Apple'ın kamera yeteneklerini güçlendirmek için iPhone 7 Plus'ta yer verdiği çift kamera, tasarımsal anlamda telefonun diğer iPhone modellerine göre kolayca ayırt edilmesini sağlıyor."
![]()
![]()
![]()
![]()
Yüceltmek için girmedikleri kılık kalmamış.Plus a yönelmek lazim![]()
Milyon mu o??Okunma : 5466518
Apple'ın tek faydası bu oldu sanırım.![]()