Bloother
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 2,327
Aynen. 5.466.518
Apple iPhone 6'yı satıştan kaldırmayı beni baya şaşırttı.
Lansman sonu revize edilmiş hali olarak gözüküyordu kaldırılmış mı?
Apple Store da gözükmüyor. Fiyatı su gibi düşer şimdi.
Adamlar 6S fiyarına 7'yi çıkardı 6S'in fiyatı aniden düştü. Sıfır 6'lar 2000'in altını da görebilir.
Söyleyecek çok şey var ben konudan devam edicem gel istersen.
Hangi konu?
iPhone 7 konuları bollukta şuanKullanıcı klübündeyim.
Su kaçırma olayı için telefonu pahalılaştirmaya gerek yoktu. Telefon alanlara 1 kg pirinç verselerdi keşke. Şimdi bu halde su geçirirse adam fenalık gecirebilir.Duydum ki fakirler(!) için JetBlack iPhone 7 çıkarmamışlar.. Su kaçıranlar da başının çaresine bakacakmış..
Su kaçırma olayı için telefonu pahalılaştirmaya gerek yoktu. Telefon alanlara 1 kg pirinç verselerdi keşke. Şimdi bu halde su geçirirse adam fenalık gecirebilir.
JetBlack alanlara bir de kılıf iteliyorlarmış. Çıkarmayın yoksa çizilir hesabı. JetBlack alacak bir de kılıfa saracak.Su kaçırma olayı için telefonu pahalılaştirmaya gerek yoktu. Telefon alanlara 1 kg pirinç verselerdi keşke. Şimdi bu halde su geçirirse adam fenalık gecirebilir.
Ben girmeyi düşünmüştüm ama girilmez mi ki?Telefonla okyanusa girecek haliniz yok ya. Havuza girip çıkmaya yeter işte.
Dur tahmin edeyim. Paralıdır o kılıftaJetBlack alanlara bir de kılıf iteliyorlarmış. Çıkarmayın yoksa çizilir hesabı. JetBlack alacak bir de kılıfa saracak.![]()
Aynı şey sonynin de başına geldi her yerde havuzlu su altı reklam yapınca millet havuza girdi telefonu ile.Sonrasında gelen telefonda en ufak bir açıklık varsa ve su alırsa telefon bozuluyordu.Sony de sorumluluk kabul etmedi ve kullanıcı mağdur oldu.Aynı hatayı apple yaptı dilerim aynısı başına gelir hiç sevmediğim paragöz bir firma zerre umrumda olmaz hatta mutlu olurum.Suya dayanıklı telefonun tek sunduğu artı su ile temasta kafanın rahat olması olmalı bence mesela su döküldü üstüne falan bişey olmaz dersin telefonla havuza girmek nedir.Telefonla okyanusa girecek haliniz yok ya. Havuza girip çıkmaya yeter işte.
Dur tahmin edeyim. Paralıdır o kılıftaO kadar para ver, bir de kılıfa ver
Jet Black almak mantıklı durmuyor. Astarı yüzünden pahalıya geliyor.
Aynı şey sonynin de başına geldi her yerde havuzlu su altı reklam yapınca millet havuza girdi telefonu ile.Sonrasında gelen telefonda en ufak bir açıklık varsa ve su alırsa telefon bozuluyordu.Sony de sorumluluk kabul etmedi ve kullanıcı mağdur oldu.Aynı hatayı apple yaptı dilerim aynısı başına gelir hiç sevmediğim paragöz bir firma zerre umrumda olmaz hatta mutlu olurum.Suya dayanıklı telefonun tek sunduğu artı su ile temasta kafanın rahat olması olmalı bence mesela su döküldü üstüne falan bişey olmaz dersin telefonla havuza girmek nedir.
Bizim millete suya dayanıklı demeyeceksin. Adamlar sualtı belgeseli çekmeye çalışıyor. Daha suya dayanikli olayinin mantiğini çözebilen yok.Benim zaten öyle bir isteğim yok ama anti apple şahıslar her tarafına bir sebep buluyor niyeyse. Üstüne su falan dökülse mağdur olmazsın havuz meselesi apayrı bişey. Onun için aksiyon kameraları var.
Vulkan vulkan dediniz hani vulkana özel oyun yok bişey yok.
Benim umrumda olmaz vala yeri geldiğinde hepsine giydiririm tabi apple a ayrı bir nefretim var oda ayrı mesele.Konu açılmışken fikrimi belirttim sorun yokBenim zaten öyle bir isteğim yok ama anti apple şahıslar her tarafına bir sebep buluyor niyeyse. Üstüne su falan dökülse mağdur olmazsın havuz meselesi apayrı bişey. Onun için aksiyon kameraları var.
Vulkan vulkan dediniz hani vulkana özel oyun yok bişey yok.
Performans, akıcılık vs karşılaştırması yapıyor musunuz hâlâ? 2009'lardan çıkın artık 2017'ye yaklaştık..
BatesMotelPro'nun BoomBook videosu, tam anlamıyla Apple'ın özeti. İzlemeyenler mutlaka izlesin. Üzerine söyleyecek laf bırakmamışlar..
Mesele o değil ki. Siz anlamamışsınız. Telefonun haricinde, arada bir kendinize de jailbreak yapın.Sen telefonundan havai fişekler falan patlasın istiyorsun herhalde?
Dediklerini Samsung HS3000 de yapıyor.. Üstelik daha kullanışlı. Hem kulaklık girişi de var.. İstediğin kalite kulaklık takabilirsin..Senin dalga geçtiğin kulaklıkta dokunmatik manyetik alan sensörler mikrofonlar ve çipler almış başını gidiyor ama senin gibi düz mantık insanlar sadece dış görünüşe bakar içini merak etmez yorum yapar işte..