Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Apple iPhone 6'yı satıştan kaldırmayı beni baya şaşırttı.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Apple Store da gözükmüyor. Fiyatı su gibi düşer şimdi.

Adamlar 6S fiyarına 7'yi çıkardı 6S'in fiyatı aniden düştü. Sıfır 6'lar 2000'in altını da görebilir.
Söyleyecek çok şey var ben konudan devam edicem gel istersen.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
SDN'nin yaptığı son 11 haberden 10'u Apple :D Sen ne buyuksun be Apple :D

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Lg v20 cidden çok beğendim inşallah fiyatı uygun olur da ithalatçı falan alırız.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Duydum ki fakirler(!) için JetBlack iPhone 7 çıkarmamışlar.. Su kaçıranlar da başının çaresine bakacakmış..

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Duydum ki fakirler(!) için JetBlack iPhone 7 çıkarmamışlar.. Su kaçıranlar da başının çaresine bakacakmış..
Su kaçırma olayı için telefonu pahalılaştirmaya gerek yoktu. Telefon alanlara 1 kg pirinç verselerdi keşke. Şimdi bu halde su geçirirse adam fenalık gecirebilir.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Su kaçırma olayı için telefonu pahalılaştirmaya gerek yoktu. Telefon alanlara 1 kg pirinç verselerdi keşke. Şimdi bu halde su geçirirse adam fenalık gecirebilir.

Telefonla okyanusa girecek haliniz yok ya. Havuza girip çıkmaya yeter işte.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
JetBlack alanlara bir de kılıf iteliyorlarmış. Çıkarmayın yoksa çizilir hesabı. JetBlack alacak bir de kılıfa saracak. :D

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
JetBlack alanlara bir de kılıf iteliyorlarmış. Çıkarmayın yoksa çizilir hesabı. JetBlack alacak bir de kılıfa saracak. :D
Dur tahmin edeyim. Paralıdır o kılıfta :D O kadar para ver, bir de kılıfa ver :D Jet Black almak mantıklı durmuyor. Astarı yüzünden pahalıya geliyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Telefonları havuzda çıkarın bari cebinizden..
İlk Xperia Z reklamını gördüğümde hayran kalmıştım ama düşündüm de hiç gereği yok. Zaten çoğu şey sadece reklamlarda kalıyor.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Telefonla okyanusa girecek haliniz yok ya. Havuza girip çıkmaya yeter işte.
Aynı şey sonynin de başına geldi her yerde havuzlu su altı reklam yapınca millet havuza girdi telefonu ile.Sonrasında gelen telefonda en ufak bir açıklık varsa ve su alırsa telefon bozuluyordu.Sony de sorumluluk kabul etmedi ve kullanıcı mağdur oldu.Aynı hatayı apple yaptı dilerim aynısı başına gelir hiç sevmediğim paragöz bir firma zerre umrumda olmaz hatta mutlu olurum.Suya dayanıklı telefonun tek sunduğu artı su ile temasta kafanın rahat olması olmalı bence mesela su döküldü üstüne falan bişey olmaz dersin telefonla havuza girmek nedir.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Dur tahmin edeyim. Paralıdır o kılıfta :D O kadar para ver, bir de kılıfa ver :D Jet Black almak mantıklı durmuyor. Astarı yüzünden pahalıya geliyor.

Jetblack zengin işi olmuş ona katılıyorum. Parasını veren kılıfına da bulur herhalde

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Aynı şey sonynin de başına geldi her yerde havuzlu su altı reklam yapınca millet havuza girdi telefonu ile.Sonrasında gelen telefonda en ufak bir açıklık varsa ve su alırsa telefon bozuluyordu.Sony de sorumluluk kabul etmedi ve kullanıcı mağdur oldu.Aynı hatayı apple yaptı dilerim aynısı başına gelir hiç sevmediğim paragöz bir firma zerre umrumda olmaz hatta mutlu olurum.Suya dayanıklı telefonun tek sunduğu artı su ile temasta kafanın rahat olması olmalı bence mesela su döküldü üstüne falan bişey olmaz dersin telefonla havuza girmek nedir.

Benim zaten öyle bir isteğim yok ama anti apple şahıslar her tarafına bir sebep buluyor niyeyse. Üstüne su falan dökülse mağdur olmazsın havuz meselesi apayrı bişey. Onun için aksiyon kameraları var.

Vulkan vulkan dediniz hani vulkana özel oyun yok bişey yok.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Benim zaten öyle bir isteğim yok ama anti apple şahıslar her tarafına bir sebep buluyor niyeyse. Üstüne su falan dökülse mağdur olmazsın havuz meselesi apayrı bişey. Onun için aksiyon kameraları var.

Bizim millete suya dayanıklı demeyeceksin. Adamlar sualtı belgeseli çekmeye çalışıyor. Daha suya dayanikli olayinin mantiğini çözebilen yok.

Adamlarin yaptığı matematik şu; 30 dk 1,5 metre ise 15 dk 3 metre olur. 5 dk 9 metre. İyi yaa. 5 dk dururum bişe olmaz.

Kimsede demiyor ki 1,5 metredeki basınç ile 9 metre aynı mı? Sonra telefon üreticileri yapamamış.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Performans, akıcılık vs karşılaştırması yapıyor musunuz hâlâ? 2009'lardan çıkın artık 2017'ye yaklaştık..
BatesMotelPro'nun BoomBook videosu, tam anlamıyla Apple'ın özeti. İzlemeyenler mutlaka izlesin. Üzerine söyleyecek laf bırakmamışlar..

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549

Benim umrumda olmaz vala yeri geldiğinde hepsine giydiririm tabi apple a ayrı bir nefretim var oda ayrı mesele.Konu açılmışken fikrimi belirttim sorun yok :)

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Performans, akıcılık vs karşılaştırması yapıyor musunuz hâlâ? 2009'lardan çıkın artık 2017'ye yaklaştık..
BatesMotelPro'nun BoomBook videosu, tam anlamıyla Apple'ın özeti. İzlemeyenler mutlaka izlesin. Üzerine söyleyecek laf bırakmamışlar..

Sen telefonundan havai fişekler falan patlasın istiyorsun herhalde?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sen telefonundan havai fişekler falan patlasın istiyorsun herhalde?
Mesele o değil ki. Siz anlamamışsınız. Telefonun haricinde, arada bir kendinize de jailbreak yapın. :) İçeriden bakınca bir şey görmemeniz normal.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
İlk kez internete girip İPhone 7'yi zevkle inceledim ama ciddi ciddi android platformuna benzemeye başladı.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Airpods'un tasarımı harikdsfsdfhfsdfhsdfh o ney lan öyle. Tasarıma bak adamlar direk kabloyu keselim yenilik sansınlar, öyle satalım demiş devrim niteliğinde falan deniyor bir de vay anasını ya...

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
@Lazzz'ı hangi arada küstürüp gönderdiniz. :)
Forum kültürünü en iyi kullanan ve herkese yardımcı olan nadir üyelerden birisiydi, yazık olmuş.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Senin dalga geçtiğin kulaklıkta dokunmatik manyetik alan sensörler mikrofonlar ve çipler almış başını gidiyor ama senin gibi düz mantık insanlar sadece dış görünüşe bakar içini merak etmez yorum yapar işte..
Dediklerini Samsung HS3000 de yapıyor.. Üstelik daha kullanışlı. Hem kulaklık girişi de var.. İstediğin kalite kulaklık takabilirsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...