- Reaksiyon puanı
- 1,876
O araba bende olacak evin içine sokarım.![]()
Ankaradan Tokat'a 6 saat yol sürüyor, bu arabaların menzili 40 km falan nasıl gelmiş buraya hayret ediyorum.
O araba bende olacak evin içine sokarım.![]()
Belki şarj istasyonuna benzer bir şey vardır. Veya 06 plaka olması Ankara'dan geldiği anlamına da gelmeyebilir.Ankaradan Tokat'a 6 saat yol sürüyor, bu arabaların menzili 40 km falan nasıl gelmiş buraya hayret ediyorum.
Belki şarj istasyonuna benzer bir şey vardır. Veya 06 plaka olması Ankara'dan geldiği anlamına da gelmeyebilir.![]()
Bunun için hiç emin olma.Yok yok buralarda öyle zengin insan olamaz.
Bunun için hiç emin olma.![]()
Paranın kimde olduğunu bilemezsin.Yok yok buralarda öyle zengin insan olamaz.
Bende kestim sakal bıyık süt oğlanına döndü suratımSakallar gitti [emoji26][emoji26][emoji26]
Bence biraz bekleyin uzatırsa işi direk halledinsatıcı ürünü bayramdan sonra göndereceğim diyor! dün sipariş vermiştim. kötü puan vermekle tehdit edip hemen göndermesini sağlasam mı?
Geçmiş olsun modeli neydi?telfonun ahizesinden çok az ses geliyor bana servis yolu gözüktü![]()
iphone 6Geçmiş olsun modeli neydi?
İphone hiç kullanmadım bilmem ama heralde sıfırlama vardır o işlemi yap xperia sp kullanırken aynı sorun olduğunda aynısını yapmıştım düzelmişti.iphone 6
kulaklık takıyorum ses kalitesi çok iyi, normal kullanımda ses yok denecek kadar az.![]()
iphone 6
kulaklık takıyorum ses kalitesi çok iyi, normal kullanımda ses yok denecek kadar az.![]()
şuan ios 10 betadayım telefon üzerinden güncelledğim için elimde firmware dosyası yok, 13 eylülde final sürümü çıkacak o zaman restore yapacağım.İphone hiç kullanmadım bilmem ama heralde sıfırlama vardır o işlemi yap xperia sp kullanırken aynı sorun olduğunda aynısını yapmıştım düzelmişti.
yok yahu fazla konuşmuyorum aylık 500dk paketi bile bitiremiyorum.Hoparlörde sesi çok yüksek kullandıysanız cortlamıştır.
Valla öylr diyorlar. Terazi olmuşum benŞimdi burçlar değişti mi?
Yalanmis o haber arkadaşlar