Yeşil Okçu
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,809
Ais'e neden girilmiyor ? Sorun benim internetimde mi ? Yoksa genel olarak mı sorun var ?
Beyler ??????Ais'e neden girilmiyor ? Sorun benim internetimde mi ? Yoksa genel olarak mı sorun var ?
Dgs sonucunu mu merak ediyorsun? Beklediğin sonuç nedir?Beyler ??????
KPSS başvuruları güncellenmesi lazım da .Dgs sonucunu mu merak ediyorsun? Beklediğin sonuç nedir?
Bende giremiyorum.
Güncellenmesi zorunlu değil haberin olsun. Değişiklik istiyorsan değişiklik yapabiliyorsun. 30 dk ya açılır.KPSS başvuruları güncellenmesi lazım da .
Teşekkür ederim . Eminsin değil mi hocam ?Güncellenmesi zorunlu değil haberin olsun. Değişiklik istiyorsan değişiklik yapabiliyorsun. 30 dk ya açılır.
Geçen yine öyle dediler ben bir güncelleme yapmadım birşey olmamıştı hala yapmadım. Şahsen ben başvurudan sonra hicbirsey yapmadım yani.Teşekkür ederim . Eminsin değil mi hocam ?
Güme gitmeyelim yeterGeçen yine öyle dediler ben bir güncelleme yapmadım birşey olmamıştı hala yapmadım. Şahsen ben başvurudan sonra hicbirsey yapmadım yani.
Sen yinede kotnrol et istiyorsan ben hicbirsey yapmıyorum. Güncellemek mecburi değil diye biliyorum. Mecburi olsa gruplarda hep bildiri yaparlardı.Güme gitmeyelim yeter![]()
Tamam teşekkür ederimSen yinede kotnrol et istiyorsan ben hicbirsey yapmıyorum. Güncellemek mecburi değil diye biliyorum. Mecburi olsa gruplarda hep bildiri yaparlardı.
Pesimistler olarak çok mutsuzuz [emoji16]Pesimist kelimesinin manasına baktım ve pesimist olduğumu öğrendim![]()
Ne zaman mutlu olsam bişey oluyor işler ters gidiyor gerçi her zaman ters gidiyor da o yüzden artık mutlu olmamak herşeye olumsuz bakmak bu durumu kabullenip bu durumu sıradanlaştırmaya çalışıyorum.Yani artık bişey olmayınca normal geliyor yada bişey bozulunca kırılınca tam tersi istediğim şey olunca huzursuz olmaya başladım bunun acısı nasıl çıkacak diye düşünür oldum sahi kafayı mı yiyoruz yoksa alışıyor muyuz çözemedimPesimistler olarak çok mutsuzuz [emoji16]
Ben yine de ne olur ne olmaz 360p izliyorum ama indirirken 480p hakikaten yetiyor hem boyutu da düşük oluyor mis gibiŞuan vara 480p 'ye sarılmak istiyorum.Efsane bir tespit olmuş
![]()
Telefonlarda 360p'nin üzeri gereksiz bence ama laptop vs ise 480p'den aşağısı kurtarmaz tabi. 360p daha candır, kota dostudur.Ben yine de ne olur ne olmaz 360p izliyorum ama indirirken 480p hakikaten yetiyor hem boyutu da düşük oluyor mis gibi![]()
Telefonlarda 360p'nin üzeri gereksiz bence ama laptop vs ise 480p'den aşağısı kurtarmaz tabi. 360p daha candır, kota dostudur.
Canlı yayınlar da uyduda yoğunluk olmasın diye 1080p yerine 720p olsun??Telefonlarda 360p'nin üzeri gereksiz bence ama laptop vs ise 480p'den aşağısı kurtarmaz tabi. 360p daha candır, kota dostudur.
Akk de iken bile 1080p60fps kasmadan açıyor ggwp..Şuan 480p 'ye sarılmak istiyorum.Efsane bir tespit olmuş
![]()
sen bide bana sorAkk de iken bile 1080p60fps kasmadan açıyor ggwp..
1 yıl önce ttnet kullanırken ben de senin gibiydim.sen bide bana soryoutube'da bazı videolarda 720 rahat izlenebiliyor
5.2" 1080p ekranda 360p video izliyorum. Görüntü netliği yeterli seviyede.Telefonun çözünürlüğü 320x240 felansa öyle tabi. Ama hd çözünürlüklü telefonlarda 480p-720p arasında bile fazlasıyla kalite farkı oluyor. Görüntü evrim geçiriyor![]()
720p detay için iyi5.2" 1080p ekranda 360p video izliyorum. Görüntü netliği yeterli seviyede.