pillibebek_
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 145
Atılan kurşunlar amacına ulaşmış.
bunlar kurşun yüzünden değil. tarla yakan ve mazota para vermek istemeyen ş*r*f*i*l*r yüzünden.
Atılan kurşunlar amacına ulaşmış.
Allah kimseyi MR denen iğrenç makineye sokma mecburiyetine sokmasın. Sesi insanı kalpten götürebilir
malesef. hem soyadın gayet makul bence...Soyadı değiştirmek istiyorum istediğim gibi değiştirebilir miyim ? Zor mu yada mümkün mü ?
Çok absürt ve ölüm kalım olmadıkça değişmiyor diye biliyorum.Soyadı değiştirmek istiyorum istediğim gibi değiştirebilir miyim ? Zor mu yada mümkün mü ?
soyadımı nerden biliyosun ?malesef. hem soyadın gayet makul bence...
Puhahah
Kanka dediklerim şimdi arayıp sormuyor ben konuşmaya çalışıncaiki kelime söyleyip kestirip atıyorlar.17 yıllık kankam (kardesimden öte) taşınıyor be [emoji20] Tek tesellim yine buralara uğrayacak olması.
myt play store 'da araYoutube arka plan oynatma Android bilen ö.m.![]()
Tuzla belediyesi küçük cocuklar için ücretsiz nesquik dağıtımına başladı
![]()
İndirmek illegal oluyor indirmek yerine arka planda çalmasını istiyorum.myt play store 'da araSonra teşekkür edersin
play store dan kalktı mı emin değillim bu link'i de deneyebilirsin.
shhhhh yüksek sesle konuşmasoyadımı nerden biliyosun ?
![]()
Hayır root kullanmıyorum. Root kullansam zaten apk ile işi çözerdim@Lazzz eğer telefonun rootlu ise konu açtığında hemen yardımcı olabilirim.
Sen Note 5 kullanıyordun. Küçük pencerede açsana Youtube'u?Youtube arka plan oynatma Android bilen ö.m.![]()
Ekranı kaplıyor. Şuan öyle kullanıyorum ama benim için pekte işlevsel değil.Sen Note 5 kullanıyordun. Küçük pencerede açsana Youtube'u?
Ekranı küçültme, saydamlaştırma yok mu?Ekranı kaplıyor. Şuan öyle kullanıyorum ama benim için pekte işlevsel değil.
En fazla bu kadar küçülüyor.Ekranı küçültme, saydamlaştırma yok mu?