pillibebek_
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 145
Atılan kurşunlar amacına ulaşmış.
bunlar kurşun yüzünden değil. tarla yakan ve mazota para vermek istemeyen ş*r*f*i*l*r yüzünden.
Atılan kurşunlar amacına ulaşmış.
Allah kimseyi MR denen iğrenç makineye sokma mecburiyetine sokmasın. Sesi insanı kalpten götürebilir
malesef. hem soyadın gayet makul bence...Soyadı değiştirmek istiyorum istediğim gibi değiştirebilir miyim ? Zor mu yada mümkün mü ?
Çok absürt ve ölüm kalım olmadıkça değişmiyor diye biliyorum.Soyadı değiştirmek istiyorum istediğim gibi değiştirebilir miyim ? Zor mu yada mümkün mü ?
soyadımı nerden biliyosun ?malesef. hem soyadın gayet makul bence...
Puhahah
Kanka dediklerim şimdi arayıp sormuyor ben konuşmaya çalışıncaiki kelime söyleyip kestirip atıyorlar.17 yıllık kankam (kardesimden öte) taşınıyor be [emoji20] Tek tesellim yine buralara uğrayacak olması.
myt play store 'da araYoutube arka plan oynatma Android bilen ö.m.![]()
Tuzla belediyesi küçük cocuklar için ücretsiz nesquik dağıtımına başladı
![]()
shhhhh yüksek sesle konuşmasoyadımı nerden biliyosun ?
![]()
Sen Note 5 kullanıyordun. Küçük pencerede açsana Youtube'u?Youtube arka plan oynatma Android bilen ö.m.![]()
Ekranı kaplıyor. Şuan öyle kullanıyorum ama benim için pekte işlevsel değil.Sen Note 5 kullanıyordun. Küçük pencerede açsana Youtube'u?
Ekranı küçültme, saydamlaştırma yok mu?Ekranı kaplıyor. Şuan öyle kullanıyorum ama benim için pekte işlevsel değil.
En fazla bu kadar küçülüyor.Ekranı küçültme, saydamlaştırma yok mu?