Black15
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 151
Pil yerine yanlışlıkla barut koymuşlar mübarekler.O da patlar maazallah![]()

Pil yerine yanlışlıkla barut koymuşlar mübarekler.O da patlar maazallah![]()
Bir kıvılcım yeter ben hazırım bakPil yerine yanlışlıkla barut koymuşlar mübarekler.![]()
Boooooooooooooom.Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak![]()
Hepsi patlasa haberlere cikarsin. İşin iç yüzü sonra anlasilir. Ilk eylemci derler. Sonra teknoloji magduru ahahahaKafamızda VR, kolumuzda Gear s3, cebimizde Note 7. Yürüyen havai fişek.
Akşam akşam güldürdünHepsi patlasa haberlere cikarsin. İşin iç yüzü sonra anlasilir. Ilk eylemci derler. Sonra teknoloji magduru ahahaha
Samsungun yöneticileri malum örgütten olmasın [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Düşünsene havalimanında çantanda note 7 parlıyor. Açıkla açıklayabilirsen.
Amirim, Note 7 taşıyor. Al bunu al al al al al. Götürün.Düşünsene havalimanında çantanda note 7 parlıyor. Açıkla açıklayabilirsen.
Geçmiş olsun. Neyiniz var?Yarın mr kontrolüm var, annem girmişti iğrenç bir sesi var.
Kollarda uyuşma şikayetim vardı. Gerci okul ve gitar derslerim başlayınca azaldı ama godeceğim kontrole yine de. Emg testi yaptılar vücuduma amper amper akım verdiler yine bişey çıkmadı.Geçmiş olsun. Neyiniz var?
Geçmiş olsun.Kollarda uyuşma şikayetim vardı. Gerci okul ve gitar derslerim başlayınca azaldı ama godeceğim kontrole yine de. Emg testi yaptılar vücuduma amper amper akım verdiler yine bişey çıkmadı.
2 ay oldu başlayalı, bare soğuttu beniGeçmiş olsun, gitarı bırakmayın gitar çok güzel, gitarı sevin <3
Geçmiş olsun. Umarım sıkıntı çıkmaz.Yarın mr kontrolüm var, annem girmişti iğrenç bir sesi var.
Geçmiş olsun kardeş, istanbul içi beyin ve sinir cerrahisi uzman doktor konusunda yardımcı olabilirim.Saolun arkadaşlar
Bence nazar değdirdiniz güzelim telefona.Hep sizin yüzünüzden.
Ulan bir tomb raider indirelim dedik . Dün 2'de başlattım hala iniyor arkadaş . Kotayı aşmayı bekledim aşınca indireyim dedik 260 kb's ile böyle oluyor demek ki .... PC'yi kapatmam lazım dinlenmesi lazım ama bu indirme yüzüne kapatmıyorum . 3 saat var diye gözüküyor . %90 daha.