Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Eskiden 'İngilizce cidden çok gerekiyor.' diyenlere pek inanmazdım ama bunu zamanla anlamaya başladım.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Kaç yıl oldu hatırlayamıyorum. Etiketleri bile üzerinde kapalı duruyor. Dedemin sigara koleksiyonun minik bir parçası.
(Satılık değildir)
a4b447b65d2c1c8de21922a87b65a5b8.jpg

Bunları görünce aklıma geldi sigara paketiyle bir oyun oynardık onu hatırladım şimdi.

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Viper messenger da YouTube arka planda oynatılıyordu yada parayı Google a basıp YouTube red'e abone olabilirsin.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Youtube arka plan oynatma Android bilen ö.m. :)

Videoyu tarayıcıdan YouTube a girip aç videoyu başlat birkaç saniye sonra home tuşuna basarak ana ekrana dön bildirim çubuğunu indir yukardan orda video küçük resim olarak görünecek play bas arka planda çalsın. [emoji1360]

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Kaç yıl oldu hatırlayamıyorum. Etiketleri bile üzerinde kapalı duruyor. Dedemin sigara koleksiyonun minik bir parçası.
(Satılık değildir)
a4b447b65d2c1c8de21922a87b65a5b8.jpg

Bunları görünce aklıma geldi sigara paketiyle bir oyun oynardık onu hatırladım şimdi.

Tokat? Tokat'ın sigarası mı varmış :D

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Dün merkeze giderken bir plaka gördüm "55 AOG ..." ani ne işsiz insanlar var

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Videoyu tarayıcıdan YouTube a girip aç videoyu başlat birkaç saniye sonra home tuşuna basarak ana ekrana dön bildirim çubuğunu indir yukardan orda video küçük resim olarak görünecek play bas arka planda çalsın. [emoji1360]
O ios ta oluyor. Android de olmuyor o.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Malum yayın Açıkçası daha profesyonel olmasını bende isterdim ama tanımadığın insanlar için ileri geri konuşmak hiç hoş değil.Evet bence de kulaklık mikrofonu yerine yaka mikrofonu daha iyi olabilir belki profesyonel kamera kullanılabilir.Ama şuan fena bir iş yapılmıyor.Eksikleri var bahsettiğim gibi ama bunu söylemenin bir adabı olmalı.Ve nedense bir kaç gündür shiftdelete'ye çok vuruyorlar..Ki konuşanlarında eksiklikleri olabilir ama daha yapıcı olmalıyız, saygılı olmalıyız.En azından kendiniz için saygı gösterin.

pillibebek_

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Whatsapta hal hatır sormamak moda mı oldu ? Onca arkadaş dediklerim hiçbiri mesaj atmıyor sürekli mesaj atıyorum kısa kesip atıyorlar cidden can sıkıcı bir durum çünkü iyi insanlar olduklarını biliyorum

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Whatsapta hal hatır sormamak moda mı oldu ? Onca arkadaş dediklerim hiçbiri mesaj atmıyor sürekli mesaj atıyorum kısa kesip atıyorlar cidden can sıkıcı bir durum çünkü iyi insanlar olduklarını biliyorum
abi adam kucağında laptop bi elinde cips diğerinde kola var adam keyif yapıyor.Filme dalmış gidiyor sen mesaj atınca her şeyi bırakıp sana geri dönmesi biraz zor oluyor.Elbet bir şeyle meşguldür.Hoş bir durum mu hayır ama malesef böyle.Hee gerçi bi kız olsa anında cevap verirler o ayrı konu (kendimden biliyorum :D ). Ben kişisel olarak kimseden beklenti içerisinde değilim sana da tavsiye ederim.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Beyler webteknoda iPhone 4'ün biteceği soyleniyor . Bitince ne olacak ? Uygulamalara güncelleme mi vermeyecekler ?

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
abi adam kucağında laptop bi elinde cips diğerinde kola var adam keyif yapıyor.Filme dalmış gidiyor sen mesaj atınca her şeyi bırakıp sana geri dönmesi biraz zor oluyor.Elbet bir şeyle meşguldür.Hoş bir durum mu hayır ama malesef böyle.Hee gerçi bi kız olsa anında cevap verirler o ayrı konu (kendimden biliyorum :D ). Ben kişisel olarak kimseden beklenti içerisinde değilim sana da tavsiye ederim.
Aynen katılıyorum ülkemizde kızlar her yerde daha çok ilgi görüyor erkekler artık insandan sayılmıyor.Öyle insanlar var kız görünce konuşması tavırları herşeyi değişiyor iş verenlerin hepsi kız alıyor neredeyse(kaynak işçisi hariç yakında oraya da alırlar) öğretmenler zaten hepimiz biliyoruz yani anlat anlat bitmez o yüzden katılıyorum bu yazıya :)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Sen misin benim 3 gün üst üste intrrnet problemi yaşatan. Ben yanınıza bırakmam bunu demiştim:) internet probleminiz 24 saat kesinti yaşarsa (aralıksız 24saat) kullanmadığınız günlerin parasını sizden alamazlar aklınızda bulunsun.
72ed06fa6c038a04002e5e5a419c5f64.jpg

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
istanbulun en büyük kurban satış ve kesim alanına çok yakın da yaşamak... anlayamazsınız.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Yandex.com uzantılı mail adresime giremiyorum. Doğrulama gerekiyor ama ne varki bu maili alırken vermiş olduğum diğer mail adresi servisi tarafından kapatılmış. Mail.com buadan sakın mail adresi almayın kafasına göre kapatıveriyorlar.

Şimdi Yandex adresimizi nasıl geri kazanacağız?. Bi fikri olan varmıdır?.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...