OGYoutube var. Rootsuz cihazlar için en kullanışlı uygulama o.
Play markette bu uygulama yok. Neyse ben bulacağım bunun bir çaresini.OGYoutube var. Rootsuz cihazlar için en kullanışlı uygulama o.
Markette her uygulama olmuyor. Bazı uygulamalar, apk olarak paylaşılıyor. Mesela TubeMate sadece kendi sitesinde yayınlanır. Snaptube yine öyle.Play markette bu uygulama yok. Neyse ben bulacağım bunun bir çaresini.
Bende onları kullanmıyorum işte.Markette her uygulama olmuyor. Bazı uygulamalar, apk olarak paylaşılıyor. Mesela TubeMate sadece kendi sitesinde yayınlanır. Snaptube yine öyle.
İşi para ile hallettikten sonra müzik servisleri ne güne duruyor ki.Viper messenger da YouTube arka planda oynatılıyordu yada parayı Google a basıp YouTube red'e abone olabilirsin.
Youtube arka plan oynatma Android bilen ö.m.![]()
Kaç yıl oldu hatırlayamıyorum. Etiketleri bile üzerinde kapalı duruyor. Dedemin sigara koleksiyonun minik bir parçası.
(Satılık değildir)
![]()
Bunları görünce aklıma geldi sigara paketiyle bir oyun oynardık onu hatırladım şimdi.
tamam onuda yapıyor indirmek size kalmışİndirmek illegal oluyor indirmek yerine arka planda çalmasını istiyorum.
ne bileyim unutmuşumshhhhh yüksek sesle konuşmabay tufan
la olm o kadar steam arkadaşlığımız vardı ayrıca senin coc klanında da bulundum orada yazıyor du işte.
O ios ta oluyor. Android de olmuyor o.Videoyu tarayıcıdan YouTube a girip aç videoyu başlat birkaç saniye sonra home tuşuna basarak ana ekrana dön bildirim çubuğunu indir yukardan orda video küçük resim olarak görünecek play bas arka planda çalsın. [emoji1360]
sen benim dediğim uygulamaya bak sadece girişte reklam geliyor kapatıyorsun bir sorun kalmıyor.O ios ta oluyor. Android de olmuyor o.
abi adam kucağında laptop bi elinde cips diğerinde kola var adam keyif yapıyor.Filme dalmış gidiyor sen mesaj atınca her şeyi bırakıp sana geri dönmesi biraz zor oluyor.Elbet bir şeyle meşguldür.Hoş bir durum mu hayır ama malesef böyle.Hee gerçi bi kız olsa anında cevap verirler o ayrı konu (kendimden biliyorumWhatsapta hal hatır sormamak moda mı oldu ? Onca arkadaş dediklerim hiçbiri mesaj atmıyor sürekli mesaj atıyorum kısa kesip atıyorlar cidden can sıkıcı bir durum çünkü iyi insanlar olduklarını biliyorum
O ios ta oluyor. Android de olmuyor o.
Bildirim panelinde gözüken birşey yok.S7 de bile denedim oluyor farklı tarayıcı kullan
Olayı çözdüm eyvallah.S7 de bile denedim oluyor farklı tarayıcı kullan
Aynen katılıyorum ülkemizde kızlar her yerde daha çok ilgi görüyor erkekler artık insandan sayılmıyor.Öyle insanlar var kız görünce konuşması tavırları herşeyi değişiyor iş verenlerin hepsi kız alıyor neredeyse(kaynak işçisi hariç yakında oraya da alırlar) öğretmenler zaten hepimiz biliyoruz yani anlat anlat bitmez o yüzden katılıyorum bu yazıyaabi adam kucağında laptop bi elinde cips diğerinde kola var adam keyif yapıyor.Filme dalmış gidiyor sen mesaj atınca her şeyi bırakıp sana geri dönmesi biraz zor oluyor.Elbet bir şeyle meşguldür.Hoş bir durum mu hayır ama malesef böyle.Hee gerçi bi kız olsa anında cevap verirler o ayrı konu (kendimden biliyorum). Ben kişisel olarak kimseden beklenti içerisinde değilim sana da tavsiye ederim.
Uygulama desteği zaten kesilmiş olması lazım. Uygulamalar bütün iOS 8-9 istiyor artıkBeyler webteknoda iPhone 4'ün biteceği soyleniyor . Bitince ne olacak ? Uygulamalara güncelleme mi vermeyecekler ?
Ablamda var önceden indirdiği uygulamalar 8-89 istiyor kaldırdığı an indiremez ama şu an kullanıyor ...Uygulama desteği zaten kesilmiş olması lazım. Uygulamalar bütün iOS 8-9 istiyor artık