Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
bu hafta sonu yazılı sınavım var! oradan rahat gecerim hatta bütün soruları doğru cevaplayabilirim bile ama direksiyon sınavı beni korkutuyor galiba kalacağım bir kere :/

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Avea'dan sonra Türk Telekom sahtekarlığa soyunmuş.. Faturalıya geçince pislikleri çıkıyor ortaya.. İlla uğraştıracaklar beni..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hadi hayırlısı arkadaşlar..
Sizler de bu şekilde yazarak kullandığınız operatör hakkında şikayet oluşturursanız, sesimizi yükseltebilir, bu sahtekarlığın önüne geçebiliriz.
ddec3ced4ba97e3ecb9c5e8da41dc17e.jpg

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Hadi hayırlısı arkadaşlar..
Sizler de bu şekilde yazarak kullandığınız operatör hakkında şikayet oluşturursanız, sesimizi yükseltebilir, bu sahtekarlığın önüne geçebiliriz.
ddec3ced4ba97e3ecb9c5e8da41dc17e.jpg
Dur ben de ttneti sikayet edeyim fazladan fazladan fatura basiyorlar

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Benim tahahut bitimine 3 ay kaldı, bitsin tt yi kapattıracağım. Ben Avea iken tahahut verdim ne güzel hizmet alıyordum hiçbir problemim olmuyordu 3 sene avea kullandım üst üste bir problem yaşamadım, ne zaman avea tt oldu problemler başladı. İnternet paketim var internete giremiyorum, hattım ful çekiyor filan falan kaç kere temsilcileri aradım yok öyle yok böyle yetti be. Acil internet gerekiyor internet çalışmıyor bazen çalışıyor kafasına göre iş yapıyor kısacası. Bıktım...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Benim tahahut bitimine 3 ay kaldı, bitsin tt yi kapattıracağım. Ben Avea iken tahahut verdim ne güzel hizmet alıyordum hiçbir problemim olmuyordu 3 sene avea kullandım üst üste bir problem yaşamadım, ne zaman avea tt oldu problemler başladı. İnternet paketim var internete giremiyorum, hattım ful çekiyor filan falan kaç kere temsilcileri aradım yok öyle yok böyle yetti be. Acil internet gerekiyor internet çalışmıyor bazen çalışıyor kafasına göre iş yapıyor kısacası. Bıktım...
Antalya'da sorun yaşamadım ama Şiran'da dediğin gibi kafasına göre bağlantı geliyor. Bazen son sürat, bazen diplerde, bazen hiç yok.. Gelişmemiş bir yer olmasına bağlıyorum ama bilemeyeceğim..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu video, astrolog, oyun vs servislerine dur dememiz lazım. Benim başıma 2 kez geldi, paramı kurtardım ama kurtaramayan çok kişi var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...