M
Murat Burç
SDN Okuru
Güzel olurBenim yaptığım şikayeti herkes yapsa? Bununla ilgili konu açalım mı?
Güzel olurBenim yaptığım şikayeti herkes yapsa? Bununla ilgili konu açalım mı?
Şikayetten önce:Faturalıdır kitliyor. Faturasız ön ödemeli geçtiği için olaysız ve içinde TL yokken kitleyemiyorlar. Faturalıda her haltı yiyorlar, az kaldı az kurtulucam.
Sen bununla ilgili bir konu aç orada tartışalım.Şikayetten önce:
Benim normal taahhütlü faturam 29TL
Faturasızda kalan hattımdaki liralarım 13.21TL
Taahhüt onay ücreti 1TL (sadece bu ay için)
İade edilen OIV 3.7TL
Tuzak servis ücreti 14TL
Bana kesilen fatura 35.5TL
Yeni dönem faturası 29.06TL
Şikayetten sonra:
İade edilen tuzak servis ücreti: 14TL
Kesilmiş faturanın güncel tutarı: 22.3TL
Yeni dönem faturanın güncel tutarı: 26.29TL
Şimdi bunlar nereden, ne düştü? Hiçbir şey anlamadım..
Dipnot: Kesilmiş fatura tutarında oynama yapabiliyorlar, böylelikle bunu da öğrenmiş olduk..
Adam son nefesini veriyor, hala "hadi baba sen yaparsin". Adam ölecek lan ölecek. Ne hadisi
Nedense İPhone 5S ile Samsung GALAXY S6 Edge telefonlarını kıyaslıyorlar,gerçekten ilginç. [emoji1]
Nerde karşılaştırıyorlar kendi hatalarıNedense İPhone 5S ile Samsung GALAXY S6 Edge telefonlarını kıyaslıyorlar,gerçekten ilginç. [emoji1]
Bir Facebook grubunda,karşılaştırmaktan kastım ikisinden birini satın almayı düşünüyor.Nerde karşılaştırıyorlar kendi hataları
Kendi hatası hocam Note 4 bile 6 dan hızlı gersini sen düşünBir Facebook grubunda,karşılaştırmaktan kastım ikisinden birini satın almayı düşünüyor.
Ben hız farkından değilde nesil ve düşük özellikte yapısından dolayı garip buluyorum.Kendi hatası hocam Note 4 bile 6 dan hızlı gersini sen düşün
Note 4 6dan 2 ay eski bir cihazBen hız farkından değilde nesil ve düşük özellikte yapısından dolayı garip buluyorum.
IPhone 6,Samsung GALAXY Note 4'den (1 Yıl 5 aydır kullanıyorum) daha seri diye düşünüyorum ama tabikide Note 4 nesil ve özellik bakımından önden ipi çekiyor.
Kendi hatası hocam Note 4 bile 6 dan hızlı gersini sen düşün
Ben Samsung GALAXY Note 4 kullanıyorum İPhone 6 kullanmıyorum ona göre cevap yazdım zaten...Note 4 6dan 2 ay eski bir cihaz
Note 4 gayet seri çalışıyor hız testlerinde vb çok kucumsuyorsunuz
Ne olursa olsun cihaz kullanmasını bilene hızlıdır. Biraz da fanboylukta bitiyor öyle değil mi![]()
Benim hocalarımın birinde note 4 vardı birinde 6 ben baktım 4 daha hızlı sonra o hocam note 5 geçti ayrı mesele ama şimdi kim kime inanacakBunu söyleyeni Allah çarpar bak, 5S bile Note 4'den hızlı. İki cihaz da evde mevcut.
İşte diyorum optimize bir cihaz uçar ve kullanana bağlıBana göre de G2 uçuyor. Ne olacak şimdi
iOS 7 halinde hızlı 5S. Rakipsiz desek yeridir. Aynı şekilde i6 da iOS 8 ile hızlı.Bunu söyleyeni Allah çarpar bak, 5S bile Note 4'den hızlı. İki cihaz da evde mevcut.
Valla şuan 2.el 500 tl falandır hata daha düşük Lenovo P70 ama cihazı görsen nutkun tutulur bu fiyata bu performans.GTA Sa Tüm ayarları sonda kasmadan oynarsın yağ gibi akıyor telefon.Antutudan 55k alıyor ama ort 50 diyelim.4000 mah bataryası var 1 gün çook rahat çıkartıyorsun.Camı gayet dayanıklı kaç kere düşürdüm hiç bir şey olmadı.(Jelatinli) sadece kamerası çok iyi değil oda idare eder yani. Bana göre de iphone 6 dan daha iyiİşte diyorum optimize bir cihaz uçar ve kullanana bağlı![]()
![]()
Allahım yeni şarkı geliyor sonunda