- Reaksiyon puanı
- 1,317
Üllümematiciler sizi.. 

Bizim burada yağmıyor.Güzel bir yağmur başladı.
-İstanbul.
Onu Teğet geçeceğiz22.222 ye hazırlan
Attım pmleri.
Yine ne yaptı düzenbazlarAvea'dan sonra Türk Telekom sahtekarlığa soyunmuş.. Faturalıya geçince pislikleri çıkıyor ortaya.. İlla uğraştıracaklar beni..
Ne olacak? Faturasızdan geçen paraları, faturadan eksik düşmüşler. 8.5₺ fazla fatura gelmiş.Yine ne yaptı düzenbazlar![]()
Dur ben de ttneti sikayet edeyim fazladan fazladan fatura basiyorlarHadi hayırlısı arkadaşlar..
Sizler de bu şekilde yazarak kullandığınız operatör hakkında şikayet oluşturursanız, sesimizi yükseltebilir, bu sahtekarlığın önüne geçebiliriz.
![]()
Btk türk telekomun arka bahçesi olmuş...Hadi hayırlısı arkadaşlar..
Sizler de bu şekilde yazarak kullandığınız operatör hakkında şikayet oluşturursanız, sesimizi yükseltebilir, bu sahtekarlığın önüne geçebiliriz.
![]()
Antalya'da sorun yaşamadım ama Şiran'da dediğin gibi kafasına göre bağlantı geliyor. Bazen son sürat, bazen diplerde, bazen hiç yok.. Gelişmemiş bir yer olmasına bağlıyorum ama bilemeyeceğim..Benim tahahut bitimine 3 ay kaldı, bitsin tt yi kapattıracağım. Ben Avea iken tahahut verdim ne güzel hizmet alıyordum hiçbir problemim olmuyordu 3 sene avea kullandım üst üste bir problem yaşamadım, ne zaman avea tt oldu problemler başladı. İnternet paketim var internete giremiyorum, hattım ful çekiyor filan falan kaç kere temsilcileri aradım yok öyle yok böyle yetti be. Acil internet gerekiyor internet çalışmıyor bazen çalışıyor kafasına göre iş yapıyor kısacası. Bıktım...
Faturalıdır kitliyor. Faturasız ön ödemeli geçtiği için olaysız ve içinde TL yokken kitleyemiyorlar. Faturalıda her haltı yiyorlar, az kaldı az kurtulucam.Faturalilara mi kitliyorlar onu?
Ben daha yeni taahhüt verdim, keşke faturasızda kalsaydım.Faturalıdır kitliyor. Faturasız ön ödemeli geçtiği için olaysız ve içinde TL yokken kitleyemiyorlar. Faturalıda her haltı yiyorlar, az kaldı az kurtulucam.
Cezai bedelin azdır, hemen iptal ettirt.Ben daha yeni taahhüt verdim, keşke faturasızda kalsaydım.
Öyle bir ayar bulamadım.Cezai bedelin azdır, hemen iptal ettirt.
Edit: online işlemlerde cezai bedel miktarı yazıyor. hat iptali sekmesine tıkla orada yazıyor tüm bilgiler.
Ö.m. ile nasıl yapılacağını ilettim.Öyle bir ayar bulamadım.
Ttnet cok fena tekel oldu. Kimsede dur diyemiyor.
Benim yaptığım şikayeti herkes yapsa? Bununla ilgili konu açalım mı?![]()
isyan yok abi isyan, bir tek benim mücadelemle olmaz ki![]()