- Reaksiyon puanı
- 816
Aynen çarşamba pazarına çevirdiniz burayı ..
Söz konusu buradaki görevimiz ise nerede yetkili olduğumuz önemli değil, bölüm yetkilisi her kim ise sonuçta aynı görevi paylaşıyoruz burada birbirimize yardımcı olmak çok doğal ve zaten diğer üyenin söylediğini doğruladım müdahale etmedim. Son olarak senden yaşlarca büyük birine bu hitap şeklini yakıştıramadım..Sülo sen misin buranın zabıtası![]()
Toplum içerisinde böyle hitabın hiçbir şekilde mazereti olmaz.Sadece takıldım farkında değil misin hocam, emote de koydum sonuna yanlış anlama diye.
İşe yaradı![]()
![]()
![]()
Torent te ise yarıyor mu?Güzel güzel[emoji3]
Güzel güzel[emoji3]
Okulun akıllı tahtalarda da şşe yarar mı acep? Ultrasurf kullanıyorduk onu da engellediler.
Omen tanrem ! 22 mbps gördüm Speedtest 'te ! Gel gelelim Lol'e güncelleme atıyorum 226 kbps ile hatta kapatınca daha iyi. Pek bir faydasını göremedim sadece speedtest'te hava atarsınİşe yaradı
![]()
![]()
İşe yaradı
![]()
![]()
Omen tanrem ! 22 mbps gördüm Speedtest 'te ! Gel gelelim Lol'e güncelleme atıyorum 226 kbps ile hatta kapatınca daha iyi. Pek bir faydasını göremedim sadece speedtest'te hava atarsınÜzdü
Hayır yani anlamadım ? 22 mbps hız alıyosunda niye internet hızında değişiklik yok hatta daha yavaş.
MTU bende işe yarıyordu en son off yine kaldık 3mbps GOT bile izlettirmiyor bu internetBiri TTnet digeri unix networks diye bir sunucu. Bu hiz testinin dogruluk payi nedir?
Muslugu kistilar mi bunu programlarla cözebilecegimizi sanmiyorum sahsen. Tamamen ttnet'e bakar bu isler.
ilk defa duydum ilginçmişMuhtemelen veri sıkıştırması yaptığı için hız yüksek gözüküyor. Yani 22 mbps ise 2.2 mbps felan alıyorsun aslında. Psiphon kullanırken 3g ile 70 mbps hız alirdim. Aslında 7 mbps hizdi.
MTU bende işe yarıyordu en son off yine kaldık 3mbps GOT bile izlettirmiyor bu internet![]()
Bu iş, çin çakması 2TB flash belleklere benzemiş.Muhtemelen veri sıkıştırması yaptığı için hız yüksek gözüküyor. Yani 22 mbps ise 2.2 mbps felan alıyorsun aslında. Psiphon kullanırken 3g ile 70 mbps hız alirdim. Aslında 7 mbps hizdi.
6666'yı senin yerine ben derim artık.Ben de 6666.'da diyecektim geçirmişim, 7777'ye erteledim, o da geçmiş. Hedef 8888. [emoji14]
22.222 ye hazırlanSizin yine iyi. 33.333 2020 de gelir [emoji23][emoji23]
22.222?Sizin yine iyi. 33.333 2020 de gelir [emoji23][emoji23]