- Reaksiyon puanı
- 1,876
Benim hiç öyle ince spor bisiklet deneme şansım olmadı üniye geçince alırım iyi bişeyler.
EA Games Battlefield 1 için mail yollamış. Platformunu seç betaya katıl diyor. Seçtik beklemedeyiz.
Gece gece alıntılar karışmış heralde![]()
Banaydı heralde alıntı.Ne ameliyatıydı? Bir tane hatırlıyorum da kesin o muydu emin değilim.
Banaydı heralde alıntı.
Geçen sene yazmıştım. O ameliyat.
saian mı öldü ? haberim mi yok ?Sago'da olmasa dinleyecek kimse yok.
bölüm sorumluluğu bana kaldığı için daha fazla vaktimi alıyor hastane, zamanım biraz daraldı bu yüzden.Günaydın, @neet hocam hiç görünmüyorsun?
Saian ,Neo1 ,Sansi ,Kezzo ,Contra ,Hidra , Allame ,İnfaz vs yaşıyor ama şarkıları tekrar tekrar dinlenmiyor Sago hariç hala silahsız kuvvet Romantizma albümlerini dinliyorum ayrı bi yerde bu adam.saian mı öldü ? haberim mi yok ?![]()
dostum cidden saian geri dönsün hiç biri umurumda değil.Saian ,Neo1 ,Sansi ,Kezzo ,Contra ,Hidra , Allame ,İnfaz vs yaşıyor ama şarkıları tekrar tekrar dinlenmiyor Sago hariç hala silahsız kuvvet Romantizma albümlerini dinliyorum ayrı bi yerde bu adam.
Aynen bayaa fit olmuş.@Meridian baya kilo vermiş zaten geçen denk geldim. [emoji2]
buralara da gönder birazYağmura Tshirtle çıkmak... Günaydın arkadaşlar.
buralara da gönder biraz![]()
Saati 50 TL hocam elden teslimat sizinle gelir mutlaka. [emoji13]buralara da gönder biraz![]()
Doğru diyorsunuz hocam canım çekti gerçi Torium'da ki kar parkına gidesim geldi. [emoji300]Yağmur değil kar lazım kar, nemli havada yağmur daha beter oluyor.