- Reaksiyon puanı
- 1,876
Benim hiç öyle ince spor bisiklet deneme şansım olmadı üniye geçince alırım iyi bişeyler.
EA Games Battlefield 1 için mail yollamış. Platformunu seç betaya katıl diyor. Seçtik beklemedeyiz.
Gece gece alıntılar karışmış heralde![]()
Banaydı heralde alıntı.Ne ameliyatıydı? Bir tane hatırlıyorum da kesin o muydu emin değilim.
Banaydı heralde alıntı.
Geçen sene yazmıştım. O ameliyat.
saian mı öldü ? haberim mi yok ?Sago'da olmasa dinleyecek kimse yok.
bölüm sorumluluğu bana kaldığı için daha fazla vaktimi alıyor hastane, zamanım biraz daraldı bu yüzden.Günaydın, @neet hocam hiç görünmüyorsun?
Saian ,Neo1 ,Sansi ,Kezzo ,Contra ,Hidra , Allame ,İnfaz vs yaşıyor ama şarkıları tekrar tekrar dinlenmiyor Sago hariç hala silahsız kuvvet Romantizma albümlerini dinliyorum ayrı bi yerde bu adam.saian mı öldü ? haberim mi yok ?![]()
dostum cidden saian geri dönsün hiç biri umurumda değil.Saian ,Neo1 ,Sansi ,Kezzo ,Contra ,Hidra , Allame ,İnfaz vs yaşıyor ama şarkıları tekrar tekrar dinlenmiyor Sago hariç hala silahsız kuvvet Romantizma albümlerini dinliyorum ayrı bi yerde bu adam.
buralara da gönder birazYağmura Tshirtle çıkmak... Günaydın arkadaşlar.
buralara da gönder biraz![]()
Saati 50 TL hocam elden teslimat sizinle gelir mutlaka. [emoji13]buralara da gönder biraz![]()
Doğru diyorsunuz hocam canım çekti gerçi Torium'da ki kar parkına gidesim geldi. [emoji300]Yağmur değil kar lazım kar, nemli havada yağmur daha beter oluyor.