Meridian
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 761
Ahaha sağol

Son düzenleyen moderatör:
Ahaha sağol
Ben çok kullanıyorum. Sıkıntı oluyor mu?Raport et butonunu kullanın.
Örnek üyeBen çok kullanıyorum. Sıkıntı oluyor mu?![]()
AKK kalkmazsa 1 hafta oyun indir dur.Seneye yeni toplama alacagım ve en büyük endişem oyunları nasıl indireceğim. Akk ye çözüm gelmezse seneye zehir gibi yaz olacak gibi gözüküyor. Babamı şu akksiz pakete de geçiremedik ya.
Sorun olmuyor pek. En azından zehir olmuyor.Seneye yeni toplama alacagım ve en büyük endişem oyunları nasıl indireceğim. Akk ye çözüm gelmezse seneye zehir gibi yaz olacak gibi gözüküyor. Babamı şu akksiz pakete de geçiremedik ya.
Seneye yeni toplama alacagım ve en büyük endişem oyunları nasıl indireceğim. Akk ye çözüm gelmezse seneye zehir gibi yaz olacak gibi gözüküyor. Babamı şu akksiz pakete de geçiremedik ya.
Anlık hızları gösteren program nedir?Bu UPS'i bilgisayara USB ile bağlamak ne işe yarıyo ki diye merak ediyordum, 4 sene sonra tesadüfen elime kablo geçti denedim buymuş.
Ekli dosyayı görüntüle 8511
Şu ssd leri telefonada sığdırsalar telefonlar uçar ama heralde 3 yıldan aşağı böyle bişey olmaz...
NetSpeedMonitor, windows 7 uyumluluğuyla kur.Anlık hızları gösteren program nedir?
Eyvallah
Vizyonteledeki akü sahnesi gibi olmuşİlk geldiğinde kulpsuz geldi, yıkarken parmağımı yarmıştım..Oda hatıra olarak kaldı..