Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Kafayı yicem bana güzel bir şey deyin ya :( ingilizce öğretmenliği kazandım KTÜ de ama ilk 5 e yazmadım oralara hiç kazanamıcaklarımı yazdım bilmiyodum böyle bir şey olduğunu ilk 5 ' e yazsaydım aylık 400 TL burs kazancaktım :(

Güzel bir şey söyleyin bana yoksa 4 Sene boyunca pişman olcam .

cexen

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Kafayı yicem bana güzel bir şey deyin ya :( ingilizce öğretmenliği kazandım KTÜ de ama ilk 5 e yazmadım oralara hiç kazanamıcaklarımı yazdım bilmiyodum böyle bir şey olduğunu ilk 5 ' e yazsaydım aylık 400 TL burs kazancaktım :(

Güzel bir şey söyleyin bana yoksa 4 Sene boyunca pişman olcam .
Mezun olunca iyi bir işin olacak branş itibariyle. Ayrıca ktü güzel bir ünidir Akçaabat ta muhtemelen seninw fakülte. Anadolu'daki birçok üniversite görünümlü liseden bozma okullardan çok daha iyidir. Bölüm ve üni olarak bence güzel ama sen bölümü beğenmiyorsan yada isteğin farklı mesleklerse ona birşey diyemem

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Mezun olunca iyi bir işin olacak branş itibariyle. Ayrıca ktü güzel bir ünidir Akçaabat ta muhtemelen seninw fakülte. Anadolu'daki birçok üniversite görünümlü liseden bozma okullardan çok daha iyidir. Bölüm ve üni olarak bence güzel ama sen bölümü beğenmiyorsan yada isteğin farklı mesleklerse ona birşey diyemem
Yok kardesim sorun begenmemek degil sorun burs elimin tersiyle geri ittim :(

cexen

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Yok kardesim sorun begenmemek degil sorun burs elimin tersiyle geri ittim :(
Nasip demek gerekir o vakit. Bende zamanında o bursu alarak okumuştum. Katkısı olduğu kesin ama olmaması da dünyanın sonu değil. Başka burs ve kredi seçenekleri her zaman olacaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun inş.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Nasip demek gerekir o vakit. Bende zamanında o bursu alarak okumuştum. Katkısı olduğu kesin ama olmaması da dünyanın sonu değil. Başka burs ve kredi seçenekleri her zaman olacaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun inş.

Insallah hayirlisi .

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Ya şu star wars the clone wars dizisi çok efsaneydi ama disney mahfetti şu Rebels i yaparak.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Koltuğun katlanan kısmını açtığımızda kertenkeleyle karşılaştık. Eve nasıl girdin orayı nasıl buldun akşam akşam.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Yatarken kilo yüzünden girtlagimla gidigim birbirine temas ediyor kafamı öne egince,uyutmuyor sinirleniyorum.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Arkadaş ne jailbreakmiş ya. Kafam bozuldu iOS 10 a geçmemek için zor tutuyorum kendimi[emoji23]
Batarya maşahall güç tasarruf falan dinlemiyor su gibi akıyor. Stabillik desen o da yok. Cihaz 4s ayarında çalışıyor gibime geliyor. 5 dakika video izliyorum yüzde 2-3 şarj gidiyor.

Son düzenleme:

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317

Kardeş bu nasıl bir mod yav :tearsofjoy::tearsofjoy: Gece gece böyle bi işsizlik yaptığım için kendimi de sorguya çektim.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Ankara'da şu saatte otobüste ayakta giden yolcular gördüm. İş çıkış saatinde bile burada oturulacak yer bulunuyo otobüste ama sevgili ilçem bu saatte gezmelerde :grinning:

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Arkadaş ne jailbreakmiş ya. Kafam bozuldu iOS 10 a geçmemek için zor tutuyorum kendimi[emoji23]
Batarya maşahall güç tasarruf falan dinlemiyor su gibi akıyor. Stabillik desen o da yok. Cihaz 4s ayarında çalışıyor gibime geliyor. 5 dakika video izliyorum yüzde 2-3 şarj gidiyor.

Ben de sürüm düşürme çabasındayım şu an ikna çalışmaları devam ediyor. (Ah bir de pc bulabilsem)

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Yüzsüz bir arkadaş avatarımı çalıp "Ben bunu diğer forumlarda da kullanıyorum" diye yalan salladığı ve daha fazla polemiğe girmemek için avatarı değiştirdim. (Kendim yaptım :) )

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Şu fox tv deki sabah haberini sunan spiker ortalığı nasıl karıştırıyor. Çok gıcık hareketleride var. Bak hala karıştırıyor...

pillibebek_

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Şu fox tv deki sabah haberini sunan spiker ortalığı nasıl karıştırıyor. Çok gıcık hareketleride var. Bak hala karıştırıyor...

favorim ntv de hava durumu sunuculugu yapan Gökhan Abur hocamız. Bir insan işini bu kadar mı profesyonellikle yapar

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Ben de sürüm düşürme çabasındayım şu an ikna çalışmaları devam ediyor. (Ah bir de pc bulabilsem)

Tethered olduğu için hala stabil değil. Sürüm düşürüdüğünüze değmez. Telefonun telefonluğu kalmadı ya. Pangunun da damarı tuttu. Untethered çıkarmıyor. Taig de pangu çıkardı diye rahat uğraşmıyor.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
İçimde deli gibi 4 inç telefon isteği var nedense [emoji23]

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Ben küçükken Antalyada yaşadığımız zaman her gün ziyaret ederlerdi bizi. Evin içinde kovalamaca oynuyorduk resmen.
Çok hızlı namussuzlar.
Anneannemim evinin balkonunda vardı. İlk zamanlar korkardım. Sonra uğraşmaya başlamıştım hayvanlarla. Nereye girdiklerini bir türlü anlamamıştım. :D

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Siz siz olun sigaraniz varken cakmaksiz gezmeyin gerçekten iğrenç bir duygu. [emoji13]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...