Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549

Sevgili moderatör arkadaş herkes istediği kadar konu açabilir demişsin daha forumun ilk kuralında aynı konuyu açmak yasaktır yazıyor adam aynı konuyu açmış bide üstüne sataşıyorlar haklı gibi bişi de diyince ben mi suçlu oluyorum direk konuyu silmeniz gerekmez miydi?

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816

Sevgili moderatör arkadaş herkes istediği kadar konu açabilir demişsin daha forumun ilk kuralında aynı konuyu açmak yasaktır yazıyor adam aynı konuyu açmış bide üstüne sataşıyorlar haklı gibi bişi de diyince ben mi suçlu oluyorum direk konuyu silmeniz gerekmez miydi?

Raport et butonunu kullanın.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Konuya yazip tartisma cikarmak yerine raporlayip sikayetinizi dile getirebilirsiniz. Biz genelde üyelerin actiklari tüm konulari (mümküm oldukca) takip ediyoruz, gerekirse müdahalede bulunuyoruz.

Arkadasin benzer bir konusu mevcut oldugu bahsettiginiz konu digeri ile birlestirilmis bulunmakta. Rahatsiz oldugunuz bir seyi konuya yazmadan da bildirebilirsiniz. Raporlamaniz yeterli.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
İyi niyetle bişi yazayım dedim kötü anladılar hemen burnunun ucuna gidiyor millet kavga çıkarmaya ne kadar da meraklı insanlar var o kadar yardımcı oluyoruz bişey diyince hemen silip atıyorlar daha kimseye yardımcı olmam ben akşam akşam acayip moralim bozuldu gereği yapıldığı için teşekkür ederim.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
pccccc.jpg

Bilgisayarı 53 saattir kapatmamışım. Daha da kapanacak gibi değil indireceğim bir oyun daha var :D Bakalım bilgisayarı elimize mi alıcaz yoksa oynamaya devam mı.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Bilgisayarımla Skype'da görüşme yaparken bir anlık Wi-Fi kesintisi oldu.Uyarisi şifre değişimi olmamasına rağmen şifre değişme uyarısıydi.

Yeniden başlatmayı denedim ama bu sefer bilgisayar mavi ekran hatası aldı...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bu UPS'i bilgisayara USB ile bağlamak ne işe yarıyo ki diye merak ediyordum, 4 sene sonra tesadüfen elime kablo geçti denedim buymuş. :D

2016-08-12_001952.jpg

pillibebek_

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Seneye yeni toplama alacagım ve en büyük endişem oyunları nasıl indireceğim. Akk ye çözüm gelmezse seneye zehir gibi yaz olacak gibi gözüküyor. Babamı şu akksiz pakete de geçiremedik ya.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Seneye yeni toplama alacagım ve en büyük endişem oyunları nasıl indireceğim. Akk ye çözüm gelmezse seneye zehir gibi yaz olacak gibi gözüküyor. Babamı şu akksiz pakete de geçiremedik ya.

Akk'siz pahalı olur fazla uçma. Aç steami bırak öyle git çarşıda işini gör gel biter o.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Şu ssd leri telefonada sığdırsalar telefonlar uçar ama heralde 3 yıldan aşağı böyle bişey olmaz...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Whatsapp beta'ya katıldım. Sabah-Akşam güncelleme gönderiyorlar. Günde 2 güncelleme nedir la? Ne yapıyonuz yani? Hiç..

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,387
İlk geldiğinde kulpsuz geldi, yıkarken parmağımı yarmıştım.. :D Oda hatıra olarak kaldı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...