Onedio garip kafalarda zaten. Gündüz surekli cinsellik var bitsin bunlar diye duyar kasıp gece nasıl sevişilir öpüşülür diye makale paylaşıyor.
Senin nickini başkasına verilse olur mu ? Olmaz. O vakit senin istediğin de olmaz.Obito nickli üyenin nickini benimkiyle değiştirsek olur muson etkinliğini aralık 2015 te yapmış 0 mesaj 0 konu 0 beğeni adam hesabı açıp kaçmış
Snapchat efekti mi o??Şu şaklabanları gördükçe sinirlerim hopluyor bu ne abi ?
![]()
![]()
Burda yedik. Geleydin. [emoji14]
Hocam biraz çok sardırmadun mı kendini başka biri olsa heralde seni siber suçlar daire başkanlığına şikayet ederdimKali linux 64 bit amd yazıyor. İşlemcim 64 bit intel. Kararsızım[emoji51]
Hocam biraz çok sardırmadun mı kendini başka biri olsa heralde seni siber suçlar daire başkanlığına şikayet ederdimİntel için olmaz üzgünüm yeniden indirmen lazım
Kaliye geçersen rahat duramazsın benden söylemesi hele bide terminatör bilgin varsaYok abi bir şey yapacağımdan değil farklı dağıtımlar denemeyi seviyorum. Linux mint vardı. Debiana geçmenin vakti geldi diye.
Kaliye geçersen rahat duramazsın benden söylemesi hele bide terminatör bilgin varsa![]()
İyki doğdun bana[emoji122] [emoji122] Böylece 17 ye basmış oldum![]()
Hangi sınav?Aramızda sınava girmiş olan var mıydı?
Hangi sınav?
Teşekkurler
Bizim arkadaş 4. Kez girdi bu sefer gazı Üniversitesi fizik tutturmuş.Üniversite
Bizim arkadaş 4. Kez girdi bu sefer gazı Üniversitesi fizik tutturmuş.