Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
15 dk dır 2 tane kedi bağıra çağıra sokağın ortasında kavga ediyor. Arada harakiri felan yapıyorlar. Eğer devam ederlerse 3. Kişi olarak ben giricem aralarına.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Biri tepelerinden bir kova su attı neye uğradıklarını şaşırıp kaçtılar :D

pillibebek_

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Evin önündeki çiğköfteciye ateş açtılar. Yaralı yok ama polis geldi olay yerine.

pillibebek_

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Uzun zaman önce, uzak bir ülkede ben Aku karanlığın şekil değiştiren efendisi, serbest bırakılmış korkunç bir şeytandım. Ama, sihirli bir kılıç kullanan, ahmak bir samuray savaşçısı önüme çıkıp bana karşı koymaya çalıştı. Son darbe vurulmadan önce, zamanda bir kapı açtım. Ve onu kötü ruhumun hakim olduğu geleceğe yolladım. Ve şimdi o ahmak geçmişe dönmenin ve geleceğin kendi olan Aku'yu mahvetmenin yollarını arıyor.

Cek cek va cek samuray cek cek va cek

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Uzun zaman önce, uzak bir ülkede ben Aku karanlığın şekil değiştiren efendisi, serbest bırakılmış korkunç bir şeytandım. Ama, sihirli bir kılıç kullanan, ahmak bir samuray savaşçısı önüme çıkıp bana karşı koymaya çalıştı. Son darbe vurulmadan önce, zamanda bir kapı açtım. Ve onu kötü ruhumun hakim olduğu geleceğe yolladım. Ve şimdi o ahmak geçmişe dönmenin ve geleceğin kendi olan Aku'yu mahvetmenin yollarını arıyor.

O çizgi dizinin final bölümünü çok aramıştım ama finali yokmuş sanırım aku tam ölecekken hep kaçıyor samuray jack de hep yeniden peşine düşüyo

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
O çizgi dizinin final bölümünü çok aramıştım ama finali yokmuş sanırım aku tam ölecekken hep kaçıyor samuray jack de hep yeniden peşine düşüyo

Ben de olup olmadığını hatırlamıyorum. Bir bölüm vardı birkaç yıl önce izlemiştim sanırım. Samuray geçmişe dönmek için portalı buluyordu. Ama o kadar yükseğe zıplayamıyordu. Sonra Akuyu öldürüp tam portala girecekken gene bir şey oluyordu sanırım.

pillibebek_

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Ben de olup olmadığını hatırlamıyorum. Bir bölüm vardı birkaç yıl önce izlemiştim sanırım. Samuray geçmişe dönmek için portalı buluyordu. Ama o kadar yükseğe zıplayamıyordu. Sonra Akuyu öldürüp tam portala girecekken gene bir şey oluyordu sanırım.
Sonunda bir savaşçıyla akuyu alt ediyorlar ama kendisi kapıdan geçmiyor. Savaşçı kapıdan geçiyor ve jack ölüyor. En son savaşçı ölüm döşeğinde jacki hatırlyor. Sonra jackin duvara asılı kılıcı gözüküyor ekrana. bitiyor

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319

Anılarım depreşti

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Samuray Jack in 5.Sezonu bu yıl başlıyormuş. 50 yıl sonrasını anlatıcakmış. Wtf?

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Sinüzit olan arkadaşlar tanrılar yardımcımız olsun. Çok fena bir şey. Tam bir illet azdığı an zehir ediyor hayatı. :/

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Migrenim olduğu halde doktor migrex ilacını yazmamakta diretiyor...

Anlamıyor doktor diğer ağrı kesiciler midem için zararlı...

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Sonunda bir savaşçıyla akuyu alt ediyorlar ama kendisi kapıdan geçmiyor. Savaşçı kapıdan geçiyor ve jack ölüyor. En son savaşçı ölüm döşeğinde jacki hatırlyor. Sonra jackin duvara asılı kılıcı gözüküyor ekrana. bitiyor

O bölümde mekanik robotlara karşı savaşıyorlardı sanki en sonda samuray jack i gösteriyordu yıkıntının ararındam çıkıyodu ama yaşlı adam onu ölmüş gibi anlatıyordu. Çünkü çizgi film yarıda bırakılmış gibi herhangi bir sonu bulunmuyor baya araştırmıştım bu konuyu zamanında :D

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Şu videoyu hangi telefon ile çektiniz gerçekten merak ediyorum.

Aslında çekilen videoları hangi cihazlar ile çektiğinizi video sununda belirtseniz yada açıklama kısmında belirtseniz çok daha hoş olurdu aslında.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Uzun zaman olmuştu.
e3450012cdf9c4730bd935c302cd4423.jpg

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Annem yarın menisküs ameliyatı olacak. Kimisi ameliyattan memnun kimisi değil Allah yardımcımız olsun.
Deneyimleyen varsa düşüncelerini öğrenmek isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...