- Reaksiyon puanı
- 1,317
15 dk dır 2 tane kedi bağıra çağıra sokağın ortasında kavga ediyor. Arada harakiri felan yapıyorlar. Eğer devam ederlerse 3. Kişi olarak ben giricem aralarına.
Uzun zaman önce, uzak bir ülkede ben Aku karanlığın şekil değiştiren efendisi, serbest bırakılmış korkunç bir şeytandım. Ama, sihirli bir kılıç kullanan, ahmak bir samuray savaşçısı önüme çıkıp bana karşı koymaya çalıştı. Son darbe vurulmadan önce, zamanda bir kapı açtım. Ve onu kötü ruhumun hakim olduğu geleceğe yolladım. Ve şimdi o ahmak geçmişe dönmenin ve geleceğin kendi olan Aku'yu mahvetmenin yollarını arıyor.
Cek cek va cek samuray cek cek va cek
O çizgi dizinin final bölümünü çok aramıştım ama finali yokmuş sanırım aku tam ölecekken hep kaçıyor samuray jack de hep yeniden peşine düşüyo
Sonunda bir savaşçıyla akuyu alt ediyorlar ama kendisi kapıdan geçmiyor. Savaşçı kapıdan geçiyor ve jack ölüyor. En son savaşçı ölüm döşeğinde jacki hatırlyor. Sonra jackin duvara asılı kılıcı gözüküyor ekrana. bitiyorBen de olup olmadığını hatırlamıyorum. Bir bölüm vardı birkaç yıl önce izlemiştim sanırım. Samuray geçmişe dönmek için portalı buluyordu. Ama o kadar yükseğe zıplayamıyordu. Sonra Akuyu öldürüp tam portala girecekken gene bir şey oluyordu sanırım.
Anılarım depreştiUzun zaman önce, uzak bir ülkede ben Aku karanlığın şekil değiştiren efendisi, serbest bırakılmış korkunç bir şeytandım. Ama, sihirli bir kılıç kullanan, ahmak bir samuray savaşçısı önüme çıkıp bana karşı koymaya çalıştı. Son darbe vurulmadan önce, zamanda bir kapı açtım. Ve onu kötü ruhumun hakim olduğu geleceğe yolladım. Ve şimdi o ahmak geçmişe dönmenin ve geleceğin kendi olan Aku'yu mahvetmenin yollarını arıyor.
Cek cek va cek samuray cek cek va cek
Başım çatlıyor sinüzit azdı gene.
Bende de sinüzit oluyor. Çekilecek gibi değil.
Kabus gibi geçmek bilmiyor. Hele gece uyurken şak diye girerse o gece bana cehennem oluyor.
Neden ?Mitinge girebilseydim cok iyi olacaktı. Kapidan döndük.
Miting alani full doluydu. Bir cok insan geri döndü. Herkes disaridaydi. Bir de kapida izdiham olacakti. Son anda engelledik. Ambulans larin gidecek yolu yok. Insanlarin geldigi tek yonden cikiyorlar.Neden ?
Sonunda bir savaşçıyla akuyu alt ediyorlar ama kendisi kapıdan geçmiyor. Savaşçı kapıdan geçiyor ve jack ölüyor. En son savaşçı ölüm döşeğinde jacki hatırlyor. Sonra jackin duvara asılı kılıcı gözüküyor ekrana. bitiyor
Tanrılar derken Zeus Poseidon Hades Ares falan mıSinüzit olan arkadaşlar tanrılar yardımcımız olsun. Çok fena bir şey. Tam bir illet azdığı an zehir ediyor hayatı. :/