• Üyelikler Hakkında:

SDN Forum üyelikleri yönetici onayına tabidir. Şüpheli işleme sahip üyelikler onaylanmayacaktır.

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ey aşk sözlerimde saklı rap sen elekle tart kumu
Tam rüyaya daldım hep kim kaçırdı uykumu
İlerledikçe yol kesen garip bir yolcu gitmiyor
Gider dedikçe rol kesen bu yol senaryo bitmiyor
By NormEnder

Bu nasıl başlık atmak yahu. Bu sadece bir örnek, biraz daha düzgün başlıklar olamaz mı yani şu sitede?
Bi webrazziye bak bir de sdn ye bak. :)
y08pfE4.png

http://i.imgur.com/WjbSXNK.png

SDN klasiği ne olacak...

Tık artsın da gerisi önemli değil bilincindeler sanırım.
Tık arttıyor olabilir ama saygınlıkları her geçen gün daha da düşüyor. Zaten farklı platformlarda kendilerine zaytung muamelesi yapılıyor, haberleri başka kaynaktan doğrulanmadıktan sonra inandırıcı bile sayılmıyor.
İncelemeler desen sırf reklama döndü. Reklam olmasın demiyorum ama artık reklam için inceleme yapıyorlar bir çok üründe.

Hee tabi bu dediklerimi yalanlayacaklar çıkacaktır ama şu platforma bir de dışarıdan bakın bakalım, insanlar ne düşünüyor siz de görürsünüz.

Tık arttıyor olabilir ama saygınlıkları her geçen gün daha da düşüyor. Zaten farklı platformlarda kendilerine zaytung muamelesi yapılıyor, haberleri başka kaynaktan doğrulanmadıktan sonra inandırıcı bile sayılmıyor.
İncelemeler desen sırf reklama döndü. Reklam olmasın demiyorum ama artık reklam için inceleme yapıyorlar bir çok üründe.

Hee tabi bu dediklerimi yalanlayacaklar çıkacaktır ama şu platforma bir de dışarıdan bakın bakalım, insanlar ne düşünüyor siz de görürsünüz.
"Zaten farklı platformlarda kendilerine zaytung muamelesi yapılıyor" bu cümlenize aynen katılıyorum. Diğer forumlarda ve ortamlarda aynen böyle deniliyor zaten. Dieğr mecralardakiler burada ki haberleri kaale bile almıyorlar. Şahsen gördüğüm gözlemleri yazdım buraya, sonra alınmasınlar da...

Hakkı Bey'in makalelere ve editörlere bir el atması lazım.
@Troy
Daha önce de kötü diyorduk, gittikçe daha kötü oluyor.

Geçen ay 1 aylık ücretsiz spotify premium şeysine katıldım. Tabi kredi kartı istedi. Bende ininal kartı girdim ve 1 ay böyle kullandım. Buraya kadar normal. 1 ağustosta süre bitti ve karttan parayı çekmeye çalıştı ama çekemedi tabi :) Bende premium gitsin gittiği kadar diyerek hiç birşey yapmadım. Neredeyse 1 hafta olacak premium olarak devam ediyorum. Arada bir bilgileri güncelle diyor o kadar. Bakalım ne zamana kadar böyle gidecek :D

Geçen ay 1 aylık ücretsiz spotify premium şeysine katıldım. Tabi kredi kartı istedi. Bende ininal kartı girdim ve 1 ay böyle kullandım. Buraya kadar normal. 1 ağustosta süre bitti ve karttan parayı çekmeye çalıştı ama çekemedi tabi :) Bende premium gitsin gittiği kadar diyerek hiç birşey yapmadım. Neredeyse 1 hafta olacak premium olarak devam ediyorum. Arada bir bilgileri güncelle diyor o kadar. Bakalım ne zamana kadar böyle gidecek :D
Tam 7 gün sonra iptal ediyor diye biliyorum.

Sabah sabah gitti 1.5GB.. P9 fw'lerine bakarken direkt DL linkine tıklamışım, sonra cebime attım farkında değilim indirdiğinin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri