Doğum gününüz kutlu olsun hocam. Nice appleli Smodlu yıllaraTeşekkür ederim![]()
Doğum gününüz kutlu olsun hocam. Nice appleli Smodlu yıllara![]()
@MrSmoke doğum gününü kutlarım. Kaça bastın ?
SDN klasiği ne olacak...Bu nasıl başlık atmak yahu. Bu sadece bir örnek, biraz daha düzgün başlıklar olamaz mı yani şu sitede?
Bi webrazziye bak bir de sdn ye bak.
![]()
http://i.imgur.com/WjbSXNK.png
Tık arttıyor olabilir ama saygınlıkları her geçen gün daha da düşüyor. Zaten farklı platformlarda kendilerine zaytung muamelesi yapılıyor, haberleri başka kaynaktan doğrulanmadıktan sonra inandırıcı bile sayılmıyor.SDN klasiği ne olacak...
Tık artsın da gerisi önemli değil bilincindeler sanırım.
"Zaten farklı platformlarda kendilerine zaytung muamelesi yapılıyor" bu cümlenize aynen katılıyorum. Diğer forumlarda ve ortamlarda aynen böyle deniliyor zaten. Dieğr mecralardakiler burada ki haberleri kaale bile almıyorlar. Şahsen gördüğüm gözlemleri yazdım buraya, sonra alınmasınlar da...Tık arttıyor olabilir ama saygınlıkları her geçen gün daha da düşüyor. Zaten farklı platformlarda kendilerine zaytung muamelesi yapılıyor, haberleri başka kaynaktan doğrulanmadıktan sonra inandırıcı bile sayılmıyor.
İncelemeler desen sırf reklama döndü. Reklam olmasın demiyorum ama artık reklam için inceleme yapıyorlar bir çok üründe.
Hee tabi bu dediklerimi yalanlayacaklar çıkacaktır ama şu platforma bir de dışarıdan bakın bakalım, insanlar ne düşünüyor siz de görürsünüz.
Zor değiller, sadece şişmekten tavana çıkmışlar.. Bir çuvaldız lazım sana.Kızlar çok zorsunuz çok!!!!
Çuvaldız var da, batıramıyorum.Zor değiller, sadece şişmekten tavana çıkmışlar.. Bir çuvaldız lazım sana.
Sana biraz boy(!) lazım o zaman. Tavana yetişemiyorsun.Çuvaldız var da, batıramıyorum.
Tam 7 gün sonra iptal ediyor diye biliyorum.Geçen ay 1 aylık ücretsiz spotify premium şeysine katıldım. Tabi kredi kartı istedi. Bende ininal kartı girdim ve 1 ay böyle kullandım. Buraya kadar normal. 1 ağustosta süre bitti ve karttan parayı çekmeye çalıştı ama çekemedi tabiBende premium gitsin gittiği kadar diyerek hiç birşey yapmadım. Neredeyse 1 hafta olacak premium olarak devam ediyorum. Arada bir bilgileri güncelle diyor o kadar. Bakalım ne zamana kadar böyle gidecek
![]()
Bu gün benim doğum günüm![]()