Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Hepsiburadada süper hızlı kargo dedin 5 saat içinde kargoda dedin kargoya vermedin. Adamı deli etme...

Neova

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Ey aşk sözlerimde saklı rap sen elekle tart kumu
Tam rüyaya daldım hep kim kaçırdı uykumu
İlerledikçe yol kesen garip bir yolcu gitmiyor
Gider dedikçe rol kesen bu yol senaryo bitmiyor
By NormEnder

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Apple music betadan çıkmış ama bence hala betada, hatta alfa sürümde.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bu nasıl başlık atmak yahu. Bu sadece bir örnek, biraz daha düzgün başlıklar olamaz mı yani şu sitede?
Bi webrazziye bak bir de sdn ye bak. :)
y08pfE4.png

http://i.imgur.com/WjbSXNK.png

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
SDN klasiği ne olacak...

Tık artsın da gerisi önemli değil bilincindeler sanırım.
Tık arttıyor olabilir ama saygınlıkları her geçen gün daha da düşüyor. Zaten farklı platformlarda kendilerine zaytung muamelesi yapılıyor, haberleri başka kaynaktan doğrulanmadıktan sonra inandırıcı bile sayılmıyor.
İncelemeler desen sırf reklama döndü. Reklam olmasın demiyorum ama artık reklam için inceleme yapıyorlar bir çok üründe.

Hee tabi bu dediklerimi yalanlayacaklar çıkacaktır ama şu platforma bir de dışarıdan bakın bakalım, insanlar ne düşünüyor siz de görürsünüz.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Tık arttıyor olabilir ama saygınlıkları her geçen gün daha da düşüyor. Zaten farklı platformlarda kendilerine zaytung muamelesi yapılıyor, haberleri başka kaynaktan doğrulanmadıktan sonra inandırıcı bile sayılmıyor.
İncelemeler desen sırf reklama döndü. Reklam olmasın demiyorum ama artık reklam için inceleme yapıyorlar bir çok üründe.

Hee tabi bu dediklerimi yalanlayacaklar çıkacaktır ama şu platforma bir de dışarıdan bakın bakalım, insanlar ne düşünüyor siz de görürsünüz.
"Zaten farklı platformlarda kendilerine zaytung muamelesi yapılıyor" bu cümlenize aynen katılıyorum. Diğer forumlarda ve ortamlarda aynen böyle deniliyor zaten. Dieğr mecralardakiler burada ki haberleri kaale bile almıyorlar. Şahsen gördüğüm gözlemleri yazdım buraya, sonra alınmasınlar da...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hakkı Bey'in makalelere ve editörlere bir el atması lazım.
@Troy
Daha önce de kötü diyorduk, gittikçe daha kötü oluyor.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Geçen ay 1 aylık ücretsiz spotify premium şeysine katıldım. Tabi kredi kartı istedi. Bende ininal kartı girdim ve 1 ay böyle kullandım. Buraya kadar normal. 1 ağustosta süre bitti ve karttan parayı çekmeye çalıştı ama çekemedi tabi :) Bende premium gitsin gittiği kadar diyerek hiç birşey yapmadım. Neredeyse 1 hafta olacak premium olarak devam ediyorum. Arada bir bilgileri güncelle diyor o kadar. Bakalım ne zamana kadar böyle gidecek :D

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Geçen ay 1 aylık ücretsiz spotify premium şeysine katıldım. Tabi kredi kartı istedi. Bende ininal kartı girdim ve 1 ay böyle kullandım. Buraya kadar normal. 1 ağustosta süre bitti ve karttan parayı çekmeye çalıştı ama çekemedi tabi :) Bende premium gitsin gittiği kadar diyerek hiç birşey yapmadım. Neredeyse 1 hafta olacak premium olarak devam ediyorum. Arada bir bilgileri güncelle diyor o kadar. Bakalım ne zamana kadar böyle gidecek :D
Tam 7 gün sonra iptal ediyor diye biliyorum.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sabah sabah gitti 1.5GB.. P9 fw'lerine bakarken direkt DL linkine tıklamışım, sonra cebime attım farkında değilim indirdiğinin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...