- Reaksiyon puanı
- 816
Pes dedin`de merak ettim hangi versiyon ?Tamam halletim reyis![]()
Pes dedin`de merak ettim hangi versiyon ?Tamam halletim reyis![]()
Başarılar dilerim..10 yıllık ihtiyar bilgisayarimi en sonunda kaldırdım koydum kenara. Kendim içinde en iyisini yaptığımı düşünüyorum. Zaten fazla oyun acmiyordu ama çok vaktimi alıyordu. YGS Lys beni bekliyor..
16Pes dedin`de merak ettim hangi versiyon ?
Keyifli oluyor.Benim dostlar şehir dışında bi gelseler bi şampiyonlar ligi yapsak 1 aydır oynamadık özledim.
Doğrusunu yazmaya üşeniyorum da denebilir.Senin kendine has yazım kuralların var.![]()
Umarım ben de o günleri.Witcher bitti... Çok mutsuzum lan. Terkedilmiş gibi hissediyorum. Niye bitti ki :/
Yaratıcı olmuş. Tebrik ediyorumSelam millet
teşekkür ettimYaratıcı olmuş. Tebrik ediyorum![]()
Beyeniliyorsunuz beylerSüleyman Alkan efsane yaAdam her mesajı beğeniyor
Yanma hissi veya zorlanma olmaması o bölgenin çalışmadığı anlamına gelmiyor. Kilo arttırımı yapamıyorsanız tekrar sayısını yükseltin veya dumbell leri indirmeniz 3 saniye sürsün. Çalıştığınız bölge dirence maruz kalsın. İşinize yarayacaktır. Bir de hareketi düzgün yapmaya çalışınteşekkür ettimAma sporu yapamadım
Bazen hareketleri yapınca mesela göğüs çalışıyorum ama orda bi sıcaklık zorlanma hisetmiyorum sonrada saçmalamaya başlıyorum.Akşama bir daha denerim artık
![]()
Şaşırdık mıAziz Yıldırım ağlıyor gine arkadaşlar![]()
Hayır ama bu sefer iyice batırdı.Şaşırdık mı![]()
Uefa kupasını duaya bağlama olayından daha fazlası olacağını pek sanmıyorumHayır ama bu sefer iyice batırdı.
Ağlamayana meme yok. diye atasözü var bilmez misin?Aziz Yıldırım ağlıyor gine arkadaşlar![]()
Bu kadar ağlamayada gerek yok. Bilirim ayrıca ama memeyi bu almıyor bu veriyor sonra da yapmadım diyor.Ağlamayana meme yok. diye atasözü var bilmez misin?
Fenerbahçeliyim bu arada ama olsun. Renklerini seviyorum.![]()
Adamda her türlü yol var. Ölmeden gitmez o. Boşverin.Bu kadar ağlamayada gerek yok. Bilirim ayrıca ama memeyi bu almıyor bu veriyor sonra da yapmadım diyor.