- Reaksiyon puanı
- 1,230
Gitmemesi bizim için iyi artık öğrenildi yanlışlar ilerlemiz devam edecek.Adamda her türlü yol var. Ölmeden gitmez o. Boşverin.![]()
Gitmemesi bizim için iyi artık öğrenildi yanlışlar ilerlemiz devam edecek.Adamda her türlü yol var. Ölmeden gitmez o. Boşverin.![]()
Akşama deniyeceğim sağolYanma hissi veya zorlanma olmaması o bölgenin çalışmadığı anlamına gelmiyor. Kilo arttırımı yapamıyorsanız tekrar sayısını yükseltin veya dumbell leri indirmeniz 3 saniye sürsün. Çalıştığınız bölge dirence maruz kalsın. İşinize yarayacaktır. Bir de hareketi düzgün yapmaya çalışın![]()
Takipten kastin seni izlemeyemi alıyorlar?Bu tapatalk'ta kimi alıntı tapsam takip etmeye başlıyor sizde de böyle mi bu? Bunu kapatmanın yolu yok mu ?
Buradan ayarlara girBu tapatalk'ta kimi alıntı tapsam takip etmeye başlıyor sizde de böyle mi bu? Bunu kapatmanın yolu yok mu ?
Teşekkürler, denedim.Buradan ayarlara gir
![]()
Sonra burayı aç ve takip kısımlarını resimdeki gibi yap.
![]()
Tamam daha olmaz. Bu ayarları habersiz koyup bir de aktif etmiş tapatalk..Teşekkürler, denedim.
Aynen, her ne olursa olsun herkes haklarını bilip, haklarını savunmalı.Gece 2 tane sms attıydım, paket bitmiş. 23:59'da otomatik sonlanıyormuş. 1.20 TL kesinti olmuş. Bir de TL yüklediğimde sebepsizce 60 krş kesinti oldu. Aradım TT MH'ni, dedim bana paket bitimi bilgilendirilmedi attığım sms'lerden haksız yere TL kesilmiş. Öyle böyle derken 1.80 TL'yi hattıma geri yüklettim. Miktar küçük ama hakkınızı sonuna kadar arayın..Sonra kesilen 60 krş'u da açıklamadılar ama neyse..
Allah razı olsun. Seninde
Senin durumunda zorunlu degil hocam.Aşırı kararsızlık içindeyim. Peptik ülser geçirdim. 12 parmak bağırsağındaki yara vardı iyileşti denildi. Gastrit, reflü geçirdim, hepsi aynı dönemde oluştu.Şuan ilaç tedavileri ile eskisine nazaran çok çok iyiyim. Oruç tutmak istiyorum ama ya hastalık tekrarlarsa korkusu var. Doktora danışma durumu hayal zaten randevuyu 2 hafta sonraya filan veriyor bla bla bla. Çok kararsızım.
Şuan bu hastalıklar şuan iyileşmiş durumda daha yeni iyileşti işte 5 ay filan anca olmuştur. Diyanetin soru cevaplama sistemi vardı şimdi devsm ediyor mu bilginiz var mı?Senin durumunda zorunlu degil hocam.
Malesef bilgim yok. Devam ettiğini tahmin ediyorum.Şuan bu hastalıklar şuan iyileşmiş durumda daha yeni iyileşti işte 5 ay filan anca olmuştur. Diyanetin soru cevaplama sistemi vardı şimdi devsm ediyor mu bilginiz var mı?
Diyanet'e hiç sorma. Eğer iyileştiyse oruç tutabilirsin. Oruç hastalığı tetiklemez. Ama gündüz ilaç içmen gerekiyorsa ve bu çok önemliyse, hayati tehlike taşıyorsa tutma. Onun dışında tutmalısın. Oruç, kolay kolay terk edilmemelidir.Şuan bu hastalıklar şuan iyileşmiş durumda daha yeni iyileşti işte 5 ay filan anca olmuştur. Diyanetin soru cevaplama sistemi vardı şimdi devsm ediyor mu bilginiz var mı?
Bende öyle düşünüyorum lakin alışmışım 3 saate bir yemek yemeye, bakalım ilk gün nasıl olacak.Diyanet'e hiç sorma. Eğer iyileştiyse oruç tutabilirsin. Oruç hastalığı tetiklemez. Ama gündüz ilaç içmen gerekiyorsa ve bu çok önemliyse, hayati tehlike taşıyorsa tutma. Onun dışında tutmalısın. Oruç, kolay kolay terk edilmemelidir.