Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Saygıyla anıyoruz uslanmayan çocuğu uslandıran vac banını. :D
Diğer hesapta 132 gün olmuş. Derler ya çekirge bir zıplar iki zıplar üçüncüde artık yola gelir. Benimki de o hesap. Ama elim hileye gitmiyor değil. Zor tutuyorum kendimi :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Note 4'e 1.5GB civarı güncelleme gelmiş. Sonunda marshmallow'a kavuştum sanırım.

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
emre deportivo'da, caner inter'e gitti, milli takım euro 2016'da. ülke olarak futbol adına güzel günler yaşıyoruz...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Çok fazla tartışma konusu var bunun aslında. Gene akım veriyordur elbette. Yıpranma gene de olacaktır buna da karşı çıkmıyorum. Ancak bataryayı çabuk öldürecek kadar akım verdiğini düşünmüyorum. Şahsen verilen akım da gayet az şarj aletinin ılık olmasından anlayabiliyorum.
Çünkü %100 olduktan sonra harcadığın kadar akım geçer bataryadan. O yüzden şarj cihazının verdiği akım azalır ve adaptör soğur. Kullanırken harcadığın akım çok düşüktür. Yüksek olsaydı, 1 saatte doldurduğun gibi 1 saatte de bitirirdin haliyle.
Laptopları bataryasız kullanmak daha zararlı, birden yüksek akım geldiği zaman anakart pert olur.
Evet, bir kaç kişinin ekran kartını yaktığına şahit oldum. Telefonlarda bu yok ama. Adaptörden gelen akım önce bataryadan geçiyor.
Note 4'e 1.5GB civarı güncelleme gelmiş. Sonunda marshmallow'a kavuştum sanırım.
Başkan, burada böyle konular konuşmuyoruz dimi. :D Sizi Note 4 kulübüne alalım. [emoji14]

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Aklıma geldi yazayım dedim 4 ay önce falan bi çocuk vardı derdini söyleyemediği için sayılardan oluşturduğu(güya) bi şifreyle konuştuğunu idda ediyordu arkasından baya sövmüştük ne oldu onun akibeti bilen var mı

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Bu forum neler gördü neler. Makarna canavari, djvietnam, zamanda yolculugu buldugunu iddia eden kisi ve bircogu. Kaybolup gitmistir.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben soru sorup herhangi bir yardım talebinde bulunmadım ki :)

Konuya uygun mesaj zaten.
Cümlende kesinlik olmadığı için gizliden teknik soru sınıfına giriyor. [emoji14]
Neyse ben takılıyorum ama bazen teknik olmayan sorularımı siliyorsun gözümden kaçmıyor değil. :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bilgilendirme yapmadan kimsenin konusunu veya mesajını silmem ben.

Hangi mesajının silindiğini merak ettim doğrusu.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
O zaman başkası silmiş olabilir, gerçi tapatalk'a gelmiyor o bildirimler.

Facebook ile ilgili bir mesaj attıydım, aslında soru sormak için değildi, muhabbet açacaktım, soru şeklinde yazınca silinmiş, ben de üstelemedim. :)

Reaksiyon puanı
41
Reaksiyon puanı
41
Bu forum neler gördü neler. Makarna canavari, djvietnam, zamanda yolculugu buldugunu iddia eden kisi ve bircogu. Kaybolup gitmistir.
Çocuk deyip geçmeyin. Şöyle bir durum var. Bazı arkadaşlar buraya geliyor trollük yapmaya. Seviyeyi batırıyorlar. Şimdi şükürler olsun ki bu durum yok. Ama ben en iyi benim siz susun ben böyleyim şöyleyim diye böbürlenen insanlardan hoşlanmıyorum. Hele bir de benden yaşı küçük ise dalasım geliyor. Neyse arkadaşlar dostlarım giden gidiyor gene onlar kaybediyor. Biz yolumuza bakalım. Hadi tüm Sdn üyeleri ve Adminler herkese hayırlı geceler diliyorum.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Çocuk deyip geçmeyin. Şöyle bir durum var. Bazı arkadaşlar buraya geliyor trollük yapmaya. Seviyeyi batırıyorlar. Şimdi şükürler olsun ki bu durum yok. Ama ben en iyi benim siz susun ben böyleyim şöyleyim diye böbürlenen insanlardan hoşlanmıyorum. Hele bir de benden yaşı küçük ise dalasım geliyor. Neyse arkadaşlar dostlarım giden gidiyor gene onlar kaybediyor. Biz yolumuza bakalım. Hadi tüm Sdn üyeleri ve Adminler herkese hayırlı geceler diliyorum.
Eskiden de buradaymışsın gibi konuşuyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...