isyankar42
Profesör
Bence pc surumu en kullanışlısı ama sizin sunduğunuz seçeneklerde tapatalk en kullanışlısı
Bende telefondan tarayıcıdan giriyorum zaten. Fikrin için sağol.Bence pc surumu en kullanışlısı ama sizin sunduğunuz seçeneklerde tapatalk en kullanışlısı
Pc sürümü nasıl ki şuan hep telefondan giriyorum ama.Sanırım bi yanlış anlaşılma oldu pc surumu pc den girdiğinde kullanışlı
Kardeş sen hangi konunun moderatör adayısınSpotify iyi güzelde şarjı içiyor ve smart notice tan sürekli bu uygulama yüksek pil kullanımına neden oluyor uyarısı geliyor zaten günü zor çıkarıyoruz ne çıkarması şarj aletiyle dolaşıyorum
Android hocamKardeş sen hangi konunun moderatör adayısın
Başına @ koyarsan karşıdaki kişiye bildirim gider bilgin olsunBurası gerçekten güzel forummuş. İlk başta içime kapanıktım sonra samimiyet arttı.
@Meridian
@Prophotone
@Odessa
@Lazzz
@SmokeBomb
@İsyankar42
Güzel moderatörüm Scorpion epey güzel sohbet oldu sizinle. Çok sağolun.
KoydummmmmmBaşına @ koyarsan karşıdaki kişiye bildirim gider bilgin olsun![]()
konuyu açamıyorlardır da ondan yazamıyorlar ana sayfa açılıyordur Linux Mint'i silip tekrar kuracağım tabi öncelik NCIS komple izledikten sonra...Kimseyle derdim yok bu soruyu sormakta ne kadar doğru olur bilemiyorum.Bir ara her konuya saçma sapan mesajlar yazanlar oluyordu.Şimdi kalmadı öyle kişiler.
Kedi kardeş, NCIS nedir?konuyu açamıyorlardır da ondan yazamıyorlar ana sayfa açılıyordur Linux Mint'i silip tekrar kuracağım tabi öncelik NCIS komple izledikten sonra...
Şarja takılı telefon kullanıyorsun demek, kim kimi şarj ediyor kendi şarjının, çıkar
Sürekli harcayıp bitirmekten daha iyi değil miŞarja takılı telefon kullanıyorsun demek, kim kimi şarj ediyor kendi şarjının, çıkarböyle kullanma bataryaya zararlı.
Bana göre değil.Sürekli harcayıp bitirmekten daha iyi değil mi?
Peki öyle olsun şu gif i nasıl boyutlandırdın?Bana göre değil.
Telefonu böyle şarjda kullanırsan batarya çabuk ölür. Şarj olunca bataryaya giden akım kesilmez. Laptoplarda bile yok bu. Halbuki laptoplar, bataryasız doğrudan elektrikle de kullanılabiliyor.
Çok fazla tartışma konusu var bunun aslında. Gene akım veriyordur elbette. Yıpranma gene de olacaktır buna da karşı çıkmıyorum. Ancak bataryayı çabuk öldürecek kadar akım verdiğini düşünmüyorum. Şahsen verilen akım da gayet az şarj aletinin ılık olmasından anlayabiliyorum.Telefonu böyle şarjda kullanırsan batarya çabuk ölür. Şarj olunca bataryaya giden akım kesilmez. Laptoplarda bile yok bu. Halbuki laptoplar, bataryasız doğrudan elektrikle de kullanılabiliyor.
Hareketli GiF (AnimGif, Animated GiF) Yükleme (Upload), Büyütme, Küçültme, Yeniden Boyutlandırma.Peki öyle olsun şu gif i nasıl boyutlandırdın?
Laptopları bataryasız kullanmak daha zararlı, birden yüksek akım geldiği zaman anakart pert olur.Telefonu böyle şarjda kullanırsan batarya çabuk ölür. Şarj olunca bataryaya giden akım kesilmez. Laptoplarda bile yok bu. Halbuki laptoplar, bataryasız doğrudan elektrikle de kullanılabiliyor.
Teşekkür ederimHareketli GiF (AnimGif, Animated GiF) Yükleme (Upload), Büyütme, Küçültme, Yeniden Boyutlandırma.
Bu siteden istediğin gibi düzenleme yapabilirsin.
Kim olacak? Neden olacak?potansiyel süper moderatör olucak adaydan direkt olucak.
Süleyman Alkan ben olsam direkt süper moderatör yapardım diyorum sadece fikrim...Kim olacak? Neden olacak?
kuyruk sokumu nasıl kırılır örnek olacak bir şey...Avatarım nasıl olmuş?
Hahahaha hocam ya alemsinkuyruk sokumu nasıl kırılır örnek olacak bir şey...
4.5 ay![]()
Vac ban yiyeli 150 gün olmuş.
Saygıyla anıyoruz uslanmayan çocuğu uslandıran vac banını.![]()
Vac ban yiyeli 150 gün olmuş.