Ray Malifalitiko
Asistan
Doğum günün diye miEn sevdiğim mevsim... En sevdiğim ay...![]()

Doğum günün diye miEn sevdiğim mevsim... En sevdiğim ay...![]()
Şimdiden düşünmeliyim ne hediye alsam.Etkisi vardır tabiki.![]()
Hoşgeldin abi aramıza.Burada kim kimi koparıyor gençler.
Hoşbulduk,Hoşgeldin abi aramıza.
Yaşın 54 mü gerçekten?Hoşbulduk,
Önemli olan beden veya nüfus kağıdında yazan yaş değil, senin hissettiğin yaş önemlidirYaşın 54 mü gerçekten?
Hayırlısı olsun. Umarım gönlünden geçen puanı alırsınız tüm arkadaşlar. Herkes adına isterim ki istediği puanları alsınlar ama çaba emek efor sarfetmeden olmuyor maalesefHadi görüşürüz gençler, finaller bitene kadar mola.
Aynen haklısın İçimizdeki çocuk ne kadar yaşlansak da yaşamalı.Önemli olan beden veya nüfus kağıdında yazan yaş değil, senin hissettiğin yaş önemlidir![]()
Kardeş sen çok tanıdık birine benziyorsun [emoji14]Burada kim kimi koparıyor gençler.
Kim ki bu?Kardeş sen çok tanıdık birine benziyorsun [emoji14]
Kaç puan düştü ki?5 dersin ortalamasını düşürdüm aferin bana.
Bu deme kopartırız.Kim ki bu?
Ya birine benzettim seni ama çözemedim tamam dememBu deme kopartırız.
4'den 3'e, 3'den 2'yeKaç puan düştü ki?
Bir ara Spotify kampanya yapmıştı 3 aylık 1TL miydi 5TL miydi neydi?Daha geçen gün 3 aylığa 9.99 TL verdim.
![]()
Bu arada yanlış anlama beni ama tavsiyem telefonunun evde bataryasını kullanma derim. Evdeyken saatlerce oynuyoruz priz de var boşuna tüketmeye gerek yok bence. Benim Telefonum evdeyken hep prizde takılı.
30 Haziran'a kadar.İninalda 0,87 Tl varNe zamana kadar geçerli?
Prizde sürekli takili olmasi kötü degil miBu arada yanlış anlama beni ama tavsiyem telefonunun evde bataryasını kullanma derim. Evdeyken saatlerce oynuyoruz priz de var boşuna tüketmeye gerek yok bence. Benim Telefonum evdeyken hep prizde takılı.
Bir arkadaşım Apple Music yüklemiş 3 aylık ücretsiz dedi sen dene beğenirsen bende yüklerim dedi. Sonra dedi 3 ay süresi dolunca 28 TL kesmişler. Ne iş bu?İninalda 0,87 Tl varNe zamana kadar geçerli?
Bir arkadaşım Apple Music yüklemiş 3 aylık ücretsiz dedi sen dene beğenirsen bende yüklerim dedi. Sonra dedi 3 ay süresi dolunca 28 TL kesmişler. Ne iş bu?
3 ay içinde sadece tek seferde mi yoksa her ay mı?30 Haziran'a kadar.
Elbette değil. Şarj aletim orjinal. Akımı kesiyor zaten. Dolduğu zaman şarj aletine kulağıma dayıyorum vızıltı geliyor. Şarj ederken de akımı direk bataryaya aktarıyor. Şebekeden gelen elektriği kullanıyorsun zaten şarj olduğu zaman.Prizde sürekli takili olmasi kötü degil mi
1 kere 0.99 TL çekiyor o kadar.3 ay içinde sadece tek seferde mi yoksa her ay mı?