Ray Malifalitiko
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 41
Vac ban nedir acaba?Saygıyla anıyoruz uslanmayan çocuğu uslandıran vac banını.![]()
Vac ban nedir acaba?Saygıyla anıyoruz uslanmayan çocuğu uslandıran vac banını.![]()
Diğer hesapta 132 gün olmuş. Derler ya çekirge bir zıplar iki zıplar üçüncüde artık yola gelir. Benimki de o hesap. Ama elim hileye gitmiyor değil. Zor tutuyorum kendimiSaygıyla anıyoruz uslanmayan çocuğu uslandıran vac banını.![]()
Hilesiz hayat mı olurDiğer hesapta 132 gün olmuş. Derler ya çekirge bir zıplar iki zıplar üçüncüde artık yola gelir. Benimki de o hesap. Ama elim hileye gitmiyor değil. Zor tutuyorum kendimi![]()
Arkadaş CS:GO'da ufaktan bir hile girişiminde bulunmuş demektir.Vac ban nedir acaba?
2 haftayı geçti ki note4'e bu güncelleme geleli.Note 4'e 1.5GB civarı güncelleme gelmiş. Sonunda marshmallow'a kavuştum sanırım.
2 haftayı geçti ki note4'e bu güncelleme geleli.
Oooo hocam ya yeni mi farkettin?Note 4'e 1.5GB civarı güncelleme gelmiş. Sonunda marshmallow'a kavuştum sanırım.
Anladım. Ben ban yemedim çok da yeniyim zaten ama ilerde başlar cezalarArkadaş CS:GO'da ufaktan bir hile girişiminde bulunmuş demektir.
Nereden vardınız bu kanıya hocampotansiyel süper moderatör olucak adaydan direkt olucak.
Bende Z5C ye 6.0.1 bekliyorum 2 haftaya kadar gelecekmiş görücezNote 4'e 1.5GB civarı güncelleme gelmiş. Sonunda marshmallow'a kavuştum sanırım.
Oooo hocam ya yeni mi farkettin?
Anladım o zaman. Samsung epey yok katetti aslında son cihazları güzel.Bize daha yeni geldiği için yeni fark ettim![]()
Çünkü %100 olduktan sonra harcadığın kadar akım geçer bataryadan. O yüzden şarj cihazının verdiği akım azalır ve adaptör soğur. Kullanırken harcadığın akım çok düşüktür. Yüksek olsaydı, 1 saatte doldurduğun gibi 1 saatte de bitirirdin haliyle.Çok fazla tartışma konusu var bunun aslında. Gene akım veriyordur elbette. Yıpranma gene de olacaktır buna da karşı çıkmıyorum. Ancak bataryayı çabuk öldürecek kadar akım verdiğini düşünmüyorum. Şahsen verilen akım da gayet az şarj aletinin ılık olmasından anlayabiliyorum.
Evet, bir kaç kişinin ekran kartını yaktığına şahit oldum. Telefonlarda bu yok ama. Adaptörden gelen akım önce bataryadan geçiyor.Laptopları bataryasız kullanmak daha zararlı, birden yüksek akım geldiği zaman anakart pert olur.
Başkan, burada böyle konular konuşmuyoruz dimi.Note 4'e 1.5GB civarı güncelleme gelmiş. Sonunda marshmallow'a kavuştum sanırım.
Hocam türkcellden mi aldınızNote 4'e 1.5GB civarı güncelleme gelmiş. Sonunda marshmallow'a kavuştum sanırım.
Başkan, burada böyle konular konuşmuyoruz dimi.Sizi Note 4 kulübüne alalım. [emoji14]
Sıradaki hedef uçan adam sabri!!!Bu forum neler gördü neler. Makarna canavari, djvietnam, zamanda yolculugu buldugunu iddia eden kisi ve bircogu. Kaybolup gitmistir.
Hocam türkcellden mi aldınız
Cümlende kesinlik olmadığı için gizliden teknik soru sınıfına giriyor. [emoji14]Ben soru sorup herhangi bir yardım talebinde bulunmadım ki
Konuya uygun mesaj zaten.
Arkadaşlar ekleyemediklerim de var alınmayın siz de üzersiniz beniBurası gerçekten güzel forummuş. İlk başta içime kapanıktım sonra samimiyet arttı.
@Meridian
@Prophotone
@Odessa
@Lazzz
@SmokeBomb
@İsyankar42
@Süleyman Alkan
Güzel moderatörüm Scorpion epey güzel sohbet oldu sizinle. Çok sağolun.
Süper Mod'umuza laf yok. Sdn ye laf yok. Herkes iyi ve anlayışlı. Sevdim burayı. Hoş sakin bir sohbeti var.Bilgilendirme yapmadan kimsenin konusunu veya mesajını silmem ben.
Hangi mesajının silindiğini merak ettim doğrusu.
Çocuk deyip geçmeyin. Şöyle bir durum var. Bazı arkadaşlar buraya geliyor trollük yapmaya. Seviyeyi batırıyorlar. Şimdi şükürler olsun ki bu durum yok. Ama ben en iyi benim siz susun ben böyleyim şöyleyim diye böbürlenen insanlardan hoşlanmıyorum. Hele bir de benden yaşı küçük ise dalasım geliyor. Neyse arkadaşlar dostlarım giden gidiyor gene onlar kaybediyor. Biz yolumuza bakalım. Hadi tüm Sdn üyeleri ve Adminler herkese hayırlı geceler diliyorum.Bu forum neler gördü neler. Makarna canavari, djvietnam, zamanda yolculugu buldugunu iddia eden kisi ve bircogu. Kaybolup gitmistir.
Eskiden de buradaymışsın gibi konuşuyorsun.Çocuk deyip geçmeyin. Şöyle bir durum var. Bazı arkadaşlar buraya geliyor trollük yapmaya. Seviyeyi batırıyorlar. Şimdi şükürler olsun ki bu durum yok. Ama ben en iyi benim siz susun ben böyleyim şöyleyim diye böbürlenen insanlardan hoşlanmıyorum. Hele bir de benden yaşı küçük ise dalasım geliyor. Neyse arkadaşlar dostlarım giden gidiyor gene onlar kaybediyor. Biz yolumuza bakalım. Hadi tüm Sdn üyeleri ve Adminler herkese hayırlı geceler diliyorum.
Yok her forumda olan şeyler. Ben genel olarak konuşuyorum. Her forumun düzenini bozan birileri var. Çeşitli forum sitelerinde bunu gözlemledim.Eskiden de buradaymışsın gibi konuşuyorsun.
Öyle olsun bakalım.Yok her forumda olan şeyler. Ben genel olarak konuşuyorum. Her forumun düzenini bozan birileri var. Çeşitli forum sitelerinde bunu gözlemledim.