Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Bence pc surumu en kullanışlısı ama sizin sunduğunuz seçeneklerde tapatalk en kullanışlısı

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Sanırım bi yanlış anlaşılma oldu pc surumu pc den girdiğinde kullanışlı

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Kimseyle derdim yok bu soruyu sormakta ne kadar doğru olur bilemiyorum.Bir ara her konuya saçma sapan mesajlar yazanlar oluyordu.Şimdi kalmadı öyle kişiler.
konuyu açamıyorlardır da ondan yazamıyorlar ana sayfa açılıyordur Linux Mint'i silip tekrar kuracağım tabi öncelik NCIS komple izledikten sonra...

Reaksiyon puanı
41
Kedi kardeş, NCIS nedir?
Screenshot_2016-06-01-22-06-26.png

:)

Reaksiyon puanı
41
Telefonu böyle şarjda kullanırsan batarya çabuk ölür. Şarj olunca bataryaya giden akım kesilmez. Laptoplarda bile yok bu. Halbuki laptoplar, bataryasız doğrudan elektrikle de kullanılabiliyor.
Çok fazla tartışma konusu var bunun aslında. Gene akım veriyordur elbette. Yıpranma gene de olacaktır buna da karşı çıkmıyorum. Ancak bataryayı çabuk öldürecek kadar akım verdiğini düşünmüyorum. Şahsen verilen akım da gayet az şarj aletinin ılık olmasından anlayabiliyorum.

Ekrem Abi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Telefonu böyle şarjda kullanırsan batarya çabuk ölür. Şarj olunca bataryaya giden akım kesilmez. Laptoplarda bile yok bu. Halbuki laptoplar, bataryasız doğrudan elektrikle de kullanılabiliyor.
Laptopları bataryasız kullanmak daha zararlı, birden yüksek akım geldiği zaman anakart pert olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...