Matthew Bellamy
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 263
Cumartesi ve cuma aksami en guzeli pazar gununu hic sevmiyorum Rahat edemiyorum sonraki gun okul var diye
Sizde tam adamına futbol dediniz.Aksam maça gidersin
Hava süper tam künefe yemeğe gitmelik.![]()
Güneş var ama hava serin içini ısıtırSıcak sıcak oturmasın mideye?![]()
Windows vistada rufus ile windows 10 kurabilir miyim ?
yok suan bende vista var ben rufus ile win10 kurabilir miyim birde lisans isi ne olur ? Daha onceden win10 vardi lisanli![]()
işletim sistemi o da zaten, indir rufus indir iso gpt şeklinde flashla işte hocam .
Öhö ÖhöWindows vistada rufus ile windows 10 kurabilir miyim ?
simdi konu acsam mesaj cabuk gelmez disari cikip usb alicam o arada indirmeyi baslaticam ondan buraya yazdimÖhö Öhö
Evet kurarsın
Kim beddua etti? Hava bulutlandı. Güneşten eser yok.![]()
O avatarı görünce aklıma kermes davetiyeleri geldi. O tasarım ne yaMateryal tasarıma geçmeni öneririm dantelin modası geçti
![]()
Windows 10 un son sürümünde bios a gömülü key ile kendi etkinleştiriyor.yok suan bende vista var ben rufus ile win10 kurabilir miyim birde lisans isi ne olur ? Daha onceden win10 vardi lisanli
Yillar sonra flash bellek aldim![]()
nasil acacagim ben simdi bunu ?
Bende üyeliği başlatalı 1 ay falan oldu ama alışamadım. Spotify kadar kullanışlı gelmiyor ve Android için de çok sıkıntılı.Günaydın hava bayağı güzel bugünDers çalışayım da bisikleti yaptırayım artık
Sonuda apple music üyeliğimi başlattım ama bayağı sıkıntılı. Çoğu şarkıda hata veriyor inşallah düzeltilir.
İndirebiliyor mu ?Hadi benden size kiyak , google a "musicall" yazip apk olarak indiriyorsunuz ve kuruyorsunuz.Ucretsiz spotify alternatifi hatta spotifydan falan cekiyor muzikleri sanirim.Hayko Cepkinin albumu cikar cikmaz musicall'de de vardi.Gercekten cok iyi spotifya para vermeye gerek yok inanin bana.
Evet indirme var.Sevdigin playlistleri, muzikleri, albumleri, sanatcilari favorilere ekleyebiliyorsunuz.Syncronize diyerek indirebilirsiniz istediginizi.İndirebiliyor mu ?