Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Cumartesi ve cuma aksami en guzeli pazar gununu hic sevmiyorum Rahat edemiyorum sonraki gun okul var diye

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Günaydın hava bayağı güzel bugün :) Ders çalışayım da bisikleti yaptırayım artık :D
Sonuda apple music üyeliğimi başlattım ama bayağı sıkıntılı. Çoğu şarkıda hata veriyor inşallah düzeltilir.

Ekli dosyalar

• image.png
    image.png
    441.8 KB · Görüntüleme: 491

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
mail durmadan bildirim geliyo nasıl kapatcaz

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
arka ucuda telefon gırıslı alsaydın bari:)

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Günaydın hava bayağı güzel bugün :) Ders çalışayım da bisikleti yaptırayım artık :D
Sonuda apple music üyeliğimi başlattım ama bayağı sıkıntılı. Çoğu şarkıda hata veriyor inşallah düzeltilir.
Bende üyeliği başlatalı 1 ay falan oldu ama alışamadım. Spotify kadar kullanışlı gelmiyor ve Android için de çok sıkıntılı.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Hadi benden size kiyak , google a "musicall" yazip apk olarak indiriyorsunuz ve kuruyorsunuz.Ucretsiz spotify alternatifi hatta spotifydan falan cekiyor muzikleri sanirim.Hayko Cepkinin albumu cikar cikmaz musicall'de de vardi.Gercekten cok iyi spotifya para vermeye gerek yok inanin bana.

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Hadi benden size kiyak , google a "musicall" yazip apk olarak indiriyorsunuz ve kuruyorsunuz.Ucretsiz spotify alternatifi hatta spotifydan falan cekiyor muzikleri sanirim.Hayko Cepkinin albumu cikar cikmaz musicall'de de vardi.Gercekten cok iyi spotifya para vermeye gerek yok inanin bana.
İndirebiliyor mu ?

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Gözümde ani olarak uyuşma ve görüntüde bozukluk oldu. Bir iki dakika sonra düzeldi ama çok garip değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...