Popülarite için değil ki, diyelim ki geçtim telegrama sonra ne olacak? Hiç bir tanıdığım kullanmıyor ki. Ama whatsapp öyle mi? 50 yaş üstü insanlar bile whatsapp ile mesajlaşmayı kullanmayı başladı ve başka program bilmiyor insanlar. Çünkü whatsapp ile gördüler bu platformu, gelde başka bir şeye geçir şimdi onları...
Bu(telegram), altında Ferrari olup da onu kullanacak yol bulamamak gibi bir şey.![]()
Bu WhatsApp'dan bende hoşlanmıyorum ama tüm çevre WhatsApp kullanıyor ve buda insanı o uygulamaya sürüklüyor. Keşke Telegram'ın kullanımı artsa gayet güzel. WhatsApp Web telefonda internet bağlantısı olmayınca açılmıyor buna gıcık oluyorum!Telegram varken neden whatsapp? Hiç anlamıyorum.
tamamen bizim sülalede telegram kullanan olmaması whatsapp daha çok kullanılıyor iş görüşmesine gittiğimde vatandaşı aramam gerekti bakiye yoktu whatsapp ile aradım buldum yani whatsapp önde.Telegram varken neden whatsapp? Hiç anlamıyorum.
telefonlarda telepatik iletişim yok ki internet gerekli yoksa seninde internet paketin yok? the grudge'un da yok...Bu WhatsApp'dan bende hoşlanmıyorum ama tüm çevre WhatsApp kullanıyor ve buda insanı o uygulamaya sürüklüyor. Keşke Telegram'ın kullanımı artsa gayet güzel. WhatsApp Web telefonda internet bağlantısı olmayınca açılmıyor buna gıcık oluyorum!![]()
Doğrudur, bilmiyordum ama WhatsApp, (Skype, Telegram gibi) PC platformuna da uygulama çıkarsa güzel olur. Mesela ben daha çok PC kullandığım için arkdaşlar mobilden ben bilgisayardan takılıyoruz Skype'ta falan.telefonlarda telepatik iletişim yok ki internet gerekli yoksa seninde internet paketin yok? the grudge'un da yok...
benden dileniyor...
skype ne belamış vista starter'da kurmadığım halde çıktı...Doğrudur, bilmiyordum ama WhatsApp, (Skype, Telegram gibi) PC platformuna da uygulama çıkarsa güzel olur. Mesela ben daha çok PC kullandığım için arkdaşlar mobilden ben bilgisayardan takılıyoruz Skype'ta falan.
Ben çoğu kişiye kullandırdım. Şuan kullanıyorlar. 60 kişi olmuştur. Özellikleri anlatınca ve kullanınca oldukça beğendiler. Türkçe'ye de çevirdim.Bu WhatsApp'dan bende hoşlanmıyorum ama tüm çevre WhatsApp kullanıyor ve buda insanı o uygulamaya sürüklüyor. Keşke Telegram'ın kullanımı artsa gayet güzel. WhatsApp Web telefonda internet bağlantısı olmayınca açılmıyor buna gıcık oluyorum!![]()
Whatsapp'ta öyle bir uygulama çıkmaz. Çalışma mantığına aykırı.Doğrudur, bilmiyordum ama WhatsApp, (Skype, Telegram gibi) PC platformuna da uygulama çıkarsa güzel olur. Mesela ben daha çok PC kullandığım için arkdaşlar mobilden ben bilgisayardan takılıyoruz Skype'ta falan.
O zaman ben ne yapayım telefonum yokken açılmayan anlık mesajlaşma servisini...Whatsapp'ta öyle bir uygulama çıkmaz. Çalışma mantığına aykırı.
Sohbet yedeği için bile google drive'a muhtaç.
Benim gibi zorla Telegram'a geçireceksin. Ailemdeki herkese kendi elimle kurdum. İngilizce'yi bahane edemiyorlar çünkü Türkçe'ye çevirdim.O zaman ben ne yapayım telefonum yokken açılmayan anlık mesajlaşma servisini...
Ben elitim diyor o cihazlar benim onurumu zedeler diyor. Gerçi benim soketi bozuk Diskavri'de de çalışıyor ...gt-s5360 da whatsapp çalışırken telegram beğenmiyor...
Öyle yapacağız artık. Sınıfta Telegram Etkinliği falan başlatacağız...Benim gibi zorla Telegram'a geçireceksin. Ailemdeki herkese kendi elimle kurdum. İngilizce'yi bahane edemiyorlar çünkü Türkçe'ye çevirdim.![]()
az önce gönlü oldu gt-s5360 gönül koydu içini açmadı ona kibarca by by çekti...Ben elitim diyor o cihazlar benim onurumu zedeler diyor. Gerçi benim soketi bozuk Diskavri'de de çalışıyor ...
Fakirim ama gururluyum diyor yani?az önce gönlü oldu gt-s5360 gönül koydu içini açmadı ona kibarca by by çekti...
whatsapp forever.
kurulur gibi oldu yerim yok yürü git diyor...Fakirim ama gururluyum diyor yani?
Mikrofonlu isterseniz@ConfickerBelasi Hocam siz bu işlerden anlıyordunuz, 20-30 liraya günü kurtarmalık (fazla kullanmam zaten kulaklık) otobüste, tramvayda vakit geçsin diye hangi kulaklığı önerirsiniz?
Sony MDREX15APB.CE7 Kulakiçi Kulaklık Siyah@ConfickerBelasi Hocam siz bu işlerden anlıyordunuz, 20-30 liraya günü kurtarmalık (fazla kullanmam zaten kulaklık) otobüste, tramvayda vakit geçsin diye hangi kulaklığı önerirsiniz?
o kadar pahalıya gerek yok mdr-ex15apb her türlü iş görür hemde rahat kulaklarını rahatsız etmez ve sitedeki resim yanlış.Mikrofonlu isterseniz
Sony MDR-EX15APB Kulakiçi Siyah Kulaklık Fiyatı
Aynısının mikrofonsuzu
Sony MDR-EX15LPB Kulakiçi Siyah Kulaklık Fiyatı
Ucuz ve fiyatına göre iyi diyebileceğim bir seri. 50 tl ye felan çıkarsanız ex100 serisi var.
Sony sevdiğim bi' firma sağolun. 50+ liraya çıksam kafa bandlı tercih ederdim.Mikrofonlu isterseniz
Sony MDR-EX15APB Kulakiçi Siyah Kulaklık Fiyatı
Aynısının mikrofonsuzu
Sony MDR-EX15LPB Kulakiçi Siyah Kulaklık Fiyatı
Ucuz ve fiyatına göre iyi diyebileceğim bir seri. 50 tl ye felan çıkarsanız ex100 serisi var.
Fazla kullanmıcam 40 lira veriyim mi? Ömrü ne kadar?Sony MDREX15APB.CE7 Kulakiçi Kulaklık Siyah
bunu al yada Philips SHE3595BK/00 Kulakiçi Kulaklık Siyah
bu ikisi iyi.
Benim dediğim kulaklığı söylemişsin, o kadar pahalıya gerek yok diyorsun. Gece gece hiç uğraştırma beni ya.o kadar pahalıya gerek yok mdr-ex15apb her türlü iş görür hemde rahat kulaklarını rahatsız etmez ve sitedeki resim yanlış.
she3595bk geçen yıl aldım hala sağlam mdr-ex15apb 2aylık filan sağlam kablosu philips'e göre ince ona göre karar ver.Sony sevdiğim bi' firma sağolun. 100 liraya çıksam kafa bandlı alırım.
Fazla kullanmıcam 40 lira veriyim mi? Ömrü ne kadar?
Eskiden profil ayarlarında vardı öyle bir seçenek, xenforo ile ne oldu bilmiyorum. Benim 3. nick bu zaten, bir ara konu açılmıştı isteyenlerinkini Süper Mod değiştiriyordu. (Kusura bakmasın şimdi hangisiydi hatırlayamadım ama eSa olabilir sanırım. )Kullanıcı adı nasıl değiştiriliyor?
Hımm. Hocam kulağı ağrıtıyor mu, biraz takıyım ağrıyor kulaklarım...she3595bk geçen yıl aldım hala sağlam mdr-ex15apb 2aylık filan sağlam kablosu philips'e göre ince ona göre karar ver.Ekli dosyayı görüntüle 459