Sırf apk yüzünden android i özlüyorum. Keşke İOS ta olsa (jbsiz).Evet indirme var.Sevdigin playlistleri, muzikleri, albumleri, sanatcilari favorilere ekleyebiliyorsunuz.Syncronize diyerek indirebilirsiniz istediginizi.
![]()
Spotify candır. Ondan iyi müzik servisi bilmiyorum şahsen. Apple Music falan hikaye benim için...Sırf apk yüzünden android i özlüyorum. Keşke İOS ta olsa (jbsiz).
Neyse ki spotify premium üyeliğim var [emoji41]
Bende sevmiyorum o saçma şeyi yalnız değilsin abiSurvivor u sevmeyen tek ben miyim ?
Canim sıkılıyor. Gencler multi bi oyun alsak da ortaklasa oynasak yahu. Forumda kac kisiyiz. Bi aktivite yapalim gozunuzu seveyim
Hocam cs:go varsa forumda da birkaç kişide var oynanabilir. Bende uzun süredir cs oynamak istiyorum..Canim sıkılıyor. Gencler multi bi oyun alsak da ortaklasa oynasak yahu. Forumda kac kisiyiz. Bi aktivite yapalim gozunuzu seveyim
yok artıkYeni temaya herkes otomatik geçti mi? Yoksa bir yerden kendimiz mi seçeceğiz, eğer öyleyse nereden seçeceğiz? Şuanki görüntüsü ile eskisi arasında fark göremedim de sanki yeni temaya geçmemişim gibi duruyor.
Hayırdır?yok artık
Neyse gerek kalmadı, tema ile ilgili açıklamayı gördüm. Otomatik geçilmiş. Forumda zaten tek tema varmış. Tema alternatifleri sunulmamış. Forum seçeneklerinde de Tema ile ilgili bir ayar yoktu, ben de eskisiyle bunun arasında bir fark hatırlayamayınca "acaba?" dedim.Yeni temaya herkes otomatik geçti mi? Yoksa bir yerden kendimiz mi seçeceğiz, eğer öyleyse nereden seçeceğiz? Şuanki görüntüsü ile eskisi arasında fark göremedim de sanki yeni temaya geçmemişim gibi duruyor.
bir haftaya kar yağar ve hoşgeldin meyvesiz bir sene tekrardan...Günaydın ^^
![]()
O kadar üzüldün ki kendini oyuna verdin...Dersim iptal olmuş. Bir üzüldüm bir üzüldüm anlatamam.![]()
Burası Hatay hocam keşke kar yağsabir haftaya kar yağar ve hoşgeldin meyvesiz bir sene tekrardan...
soğuk vurmuyorsa güzel, karadeniz civarında havalar soğuk , yükseklerde kar bile yağıyor..Burası Hatay hocam keşke kar yağsa![]()