umut erdem
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
Brick olunca ne oluyorEn iyi ben yapıyorum o işi suan emin ol...
Brick olunca ne oluyorEn iyi ben yapıyorum o işi suan emin ol...
Ölüm ve uğraş.Brick olunca ne oluyor
En iyi ben yapıyorum o işi suan emin ol...
Onu biliyorum dediğin şeyiHayır hard brickde donanımsal müdahale gerekiyor. Downloand mod da gittiği için rom atamıyorsun. Jtag denilen bir yöntemle düzeltiliyor hard brick.
Onu biliyorum dediğin şeyiadını bilmiyordum sadece
benimki soft brick oldu tamamdır. Bu arada en iyi bilirim dediğim şey dua konusu
![]()
Şanslı tarafa denk geldim, suda var, her türlü bootloader, rom , CWM bile tekrar yükledim o derece..Ben brick ettiğimde baya uğraşmıştım. 8-9 ay önce.
Telefonu duzeltirken romu ziplaya ziplaya atmissindir ahahahaha[emoji1]Şanslı tarafa denk geldim, suda var, her türlü bootloader, rom , CWM bile tekrar yükledim o derece..
kırk yılın başı bir insaniyetlik yapalım dedik elimize yüzümüze bulaştırdık. ne oldu nasıl yaptın nasıl düzelttin anlat biTelefon brick oldu.... 6 saattir uğraşıyorum... imei gitti..... allaha şükür hepsi halloldu. Kafa var bende.
Abi senlik bir şey yok ben kurdum onu kullandım ama beğenmedim geçiş yaparken sorun oldu senlik bir şey yok çok sağol açıklamalar içinkırk yılın başı bir insaniyetlik yapalım dedik elimize yüzümüze bulaştırdık. ne oldu nasıl yaptın nasıl düzelttin anlat bi
Knox 1 den nasıl 0 oluyor ?Soft mu değil mi bilmiyorum ama brick oldu... BL yükledim zar zor oldu knox sayacı 1 iken 0 yaptım Bl ile tekrar ulan kendime sasiyorum.
Knox sayacı sıfırlanmıyordu hani.
İnternette bakarsanız note 3 için temiz bir bootloader var ha3gsz kodlu. Onu yükleyip üzerine rom cak Wipe yap al sana sıfır telefon. Bizzat denedim. Sadece note 3 n9000q ve n900 de geçerli.Knox 1 den nasıl 0 oluyor ?
adam apple'ın bug'unu buldu ya la.:laugh:Apple ürünlerinin pahalı olmasını anlarım kendi ürünü istediği fiyatı koyar. Peki başka firmaların ürünlerini kendi Store'unda 4 kat fazla fiyata Nasıl satıyor?
Ben sende note 4 var diye görmüştüm sanki ondan dedimİnternette bakarsanız note 3 için temiz bir bootloader var ha3gsz kodlu. Onu yükleyip üzerine rom cak Wipe yap al sana sıfır telefon. Bizzat denedim. Sadece note 3 n9000q ve n900 de geçerli.
Yok abi note 3 var bendeBen sende note 4 var diye görmüştüm sanki ondan dedim![]()
Şimdi hangi rom yüklü peki stock rom'a geri mi döndün?Abi senlik bir şey yok ben kurdum onu kullandım ama beğenmedim geçiş yaparken sorun oldu senlik bir şey yok çok sağol açıklamalar için![]()
Evet stock ve her şey orjinal haldeŞimdi hangi rom yüklü peki stock rom'a geri mi döndün?
Bem bir suru tarihi gecmis cikolata yedim [emoji23] ama olmedim [emoji4] sende olmessinSon kullanım tarihi 09.2014 olan soğuk algınlığı hapı içtim yanlışlıkla. Umarım bu gece ölmem.
Radyo dinlemem:hammer: uyandirmayin uyumak istiyom:dil::lol:
- - - Mesaj Güncellendi - - -
resim cok bulanik kar az bu sene
- - - Mesaj Güncellendi - - -
resim cok bulanik kar az bu sene![]()
Yagsa yagmur veya kar halay cekcem resmen:lol::lol::lol::lol:Hocam ne kar i. Yağmur bile yağmiyor.Karadeniz dahil bütün bölgelerde
Yagsa yagmur veya kar halay cekcem resmen:lol::lol::lol::lol:
Insallah [emoji4]Yeni kardan adam yapip fotografini güncellersin![]()
Ben otg lisini 34 TL ye almıştım.32gb usb bellek 179₺ nedir ya?
Yagsa yagmur veya kar halay cekcem resmen:lol::lol::lol::lol:
Iklim degisikligu kotuŞu an sibirya bile mevsim normallerinin 15 derece üzerinde sıcak geçiriyor .
İklimler alt üst oldu diyebiliriz.
Kutuplar yavaş yavaş yer değiştiriyor...Şu an sibirya bile mevsim normallerinin 15 derece üzerinde sıcak geçiriyor .
İklimler alt üst oldu diyebiliriz.