Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Bugün sinemaya gittik, sinemada iki küçük kız babalarıyla gelmişti. Bir kızın eline kova mısır ve kola diğer kız da kola vardı. Merdivenden çıkarken ayağı takıldı kova mısır ve kolası yere düştü. İçim cız etti üzüldüm valla.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Okuduğum en b*k'dan kitap,para vermeye ve okuyup vakit öldürmeye değmez!sakın almayın...
b7a4cd046b342c8ac6f0afac82946e44.jpg

12.baskıyı yapmış kitap satan kitap çok basılır kız da çok tatlı...

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
12.baskıyı yapmış kitap satan kitap çok basılır kız da çok tatlı...
Vallahi hocam ben kitabı kız güzel diye aldım ama güzelliğinin altın da müthiş bir beyin yokmuş!12.baskı hususun da kitabın 2'si de var! İki kitap olunca baskı şişmiş olabilir diye düşünüyorum öte yandan kitabını once wattpad de yayınlamış oradan da ün yapmış kendine wattpad ortamını belki bilirsin ergenler tarafından istila edilmiş durum da.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bu hafta oyun oynamaya doyamadım. Hala bilgisayarı açıp oyun oynayasım var.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Cüzdan tavsiyesi için konu açacağım fakat nereye açmalıyım bulamadım konu dışına açsam sıkıntı olur mu?

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Baktım hocam da hep twrp cm kurulumu istiyor. Ben direk flashlamak istiyorum nasıl yapabilirim ?
Olmaz öyle birşey diyecektim! Ancak cyanogenmod da vardı sanırım,zip dosyalarını telefona indiriyorsun telefonu bilgidayara baglıyosun hal oluyor du!

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Olmaz öyle birşey diyecektim! Ancak cyanogenmod da vardı sanırım,zip dosyalarını telefona indiriyorsun telefonu bilgidayara baglıyosun hal oluyor du!
Yanlış anlama da bir şey sormak istiyorum. Neredeyse her cümlenin sonuna ünlem işareti koyuyorsun. Niye? :D

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Yanlış anlama da bir şey sormak istiyorum. Neredeyse her cümlenin sonuna ünlem işareti koyuyorsun. Niye? :D
Allah Allah [emoji3] ya şöyle bu anlattığım olayı youtube videoları nda gördüm anlatım ingilizceydi tam emin olmadığımdan unlem koyuyorum

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Allah Allah [emoji3] ya şöyle bu anlattığım olayı youtube videoları nda gördüm anlatım ingilizceydi tam emin olmadığımdan unlem koyuyorum
O zaman "(?)" koymalısın. En azından ünlemden daha mantıklı olur. Aslında o da her zaman kullanılmaz. Neyse... :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...