Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Aynen ne yaptı abim ??
abili kardeşli sürdüler adamları, bu ailevi bir mesele olmalı.Aynen ne yaptı abim ??
Galiba..abili kardeşli sürdüler adamları, bu ailevi bir mesele olmalı.
Aynen ne yaptı abim ??
sen farkı görmekte geç kaldın biz yıllardır buralardayız da işten güçten son zamanlar da foruma zaman ayıramıyorum elimden geldiğince buralardayım artıkoh be farkli birileri gelmis:lol:
bende doğum günümü bekliyorum ps 4 aldırmak için oda benim için baya büyük bir güncelleme olacakGta 5'e gelecek olan büyük güncellemeyi yarın bekliyoruz her şey hazır
![]()
Sıfır fiyatlarıın pek takip etmiyordum ne kadardı ki?Olurda bir ihtimal telefonumu değiştiririm diye Vatan Bilgisayar'ın internet sitesinden telefon bakıyordum. Bir de ne göreyim. Iphone 6 64 Gb 3.000 TL olmuş. Zaten telefonu değiştirme ihtimalim yüzde 1'di. Şimdi sıfırlandı.
sen beni az çok tanısaydın daha neler neler yapacağımı tahmin ederdinÖn yargı ile duygusallık arasında nasıl bir bağ kurdunuz? Çok enteresan.
Kafamda zaten yavaş yavaş şekillendin merak etme.sen beni az çok tanısaydın daha neler neler yapacağımı tahmin ederdin![]()
Bir ara 2800 TL'ydi diye hatırlırlıyorum. Iki bin TL'lerdeydi o kesin ama şimdi 3099 TL.Sonunda encard geldi be tam bir hafta oldu.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Sıfır fiyatlarıın pek takip etmiyordum ne kadardı ki?
Hafta içi zamlı fiyatlar geçerli oluyor zaten hafta sonu düşecek kesinBir ara 2800 TL'ydi diye hatırlırlıyorum. Iki bin TL'lerdeydi o kesin ama şimdi 3099 TL.
hadi hayırlısıKafamda zaten yavaş yavaş şekillendin merak etme.
Yok biliyorum onceden yazilmis mesajlarin var seni soyle rahatlada gormemistimsen farkı görmekte geç kaldın biz yıllardır buralardayız da işten güçten son zamanlar da foruma zaman ayıramıyorum elimden geldiğince buralardayım artık
- - - Mesaj Güncellendi - - -
bende doğum günümü bekliyorum ps 4 aldırmak için oda benim için baya büyük bir güncelleme olacak![]()
buaralar nedense biraz buraları karıştırmak istedimYok biliyorum onceden yazilmis mesajlarin var seni soyle rahatlada gormemistim
Buralar iyi isliyorbuaralar nedense biraz buraları karıştırmak istedim![]()
Radyo dinlemem:hammer: uyandirmayin uyumak istiyom:dil::lol:16 yıldır Ankara'yı uyandıran radyo programı "Modern Sabahlar" bugünden itibaren JoyTürk'de tüm Türkiye'yi uyandırmaya başladı.
Dinleyin, dinletin efendim![]()
resim cok bulanik kar az bu senekim demiş adana sıcak diye.-37 derece.
şaka şaka 14 aralık olmasına rağmen sıcaktan termometre bile isyan etmiş. hahaha
![]()
resim cok bulanik kar az bu senekim demiş adana sıcak diye.-37 derece.
şaka şaka 14 aralık olmasına rağmen sıcaktan termometre bile isyan etmiş. hahaha
![]()
Telefon brick oldu.... 6 saattir uğraşıyorum... imei gitti..... allaha şükür hepsi halloldu. Kafa var bende.
Soft mu değil mi bilmiyorum ama brick oldu... BL yükledim zar zor oldu knox sayacı 1 iken 0 yaptım Bl ile tekrar ulan kendime sasiyorum.Soft brick mi?
Soft mu değil mi bilmiyorum ama brick oldu... BL yükledim zar zor oldu knox sayacı 1 iken 0 yaptım Bl ile tekrar ulan kendime sasiyorum.
En iyi ben yapıyorum o işi suan emin ol...Soft brickdir. Dua et de hard brick olmamış.
Tapatalk nasıl siyah oluyordu !
Sağol abi hallettim sayende.İlk ekrana gel, sağ köşeden ben de ayarlar de gece okuma modu de
Sağol abi hallettim sayende.