- Reaksiyon puanı
- 17,390
Viskinin tadını unutmuşum arkadaş. Mükemmel gidiyor pc format atarken.
Heralde format atarken korku geliyor sana bem hic bulasmam sey korkusu iste [emoji4]Viskinin tadını unutmuşum arkadaş. Mükemmel gidiyor pc format atarken.
Viskinin tadını unutmuşum arkadaş. Mükemmel gidiyor pc format atarken.
Niye yazdığım gitti?
Su turbo plus paketi merak ediyom hemen bip paketini curutup turboya bakcam bakalim s3 miniden ne kadar verim ?:biggrin:
250 mb sinirsiz olan bip paketi turbonun kullanilmasini engelliyor bip i bitircem sonra hiza bakcam cok merak ediyom s3 mini 20mbps destekliyor bakalim ne olcakŞu 1 gb turbo plus sınırsız olan mı?
Tarayıcınız ile alakalı olabilir. Chrome mu kullanıyorsunuz?
Icmeyin sunlariii [emoji40]Benim arkadaşlarım bir tane, viski açtığımı duymuşlar. Bir tane bira getirmişler ki arkasında cila olsun.
250 mb sinirsiz olan bip paketi turbonun kullanilmasini engelliyor bip i bitircem sonra hiza bakcam cok merak ediyom s3 mini 20mbps destekliyor bakalim ne olcak
250 mb sinirsiz olan bip paketi turbonun kullanilmasini engelliyor bip i bitircem sonra hiza bakcam cok merak ediyom s3 mini 20mbps destekliyor bakalim ne olcak
Ne kazikmi yedimHiçbir şekilde hızlanmıyor ben denedim. Para tuzağı. İnşallah 4.5G de böyle olmaz.
Tapatalk.
Bem elimi surmem zaten[MENTION=470546]umut erdem[/MENTION] evet senin için içme diyebilirim. Biz kendi hayatımızı yenmiş adamlarız, senin önün açık, sen kendi davana bak kardeşim.
Ne kazikmi yedim
Allah bir de can atiyordum[emoji23]Biraz öyle oldu. [emoji4]
4.5 g bir ise yaramaz 3 g de bile verim yok3G bile 48mb internet hızına kadar destek verirken, ne bu 4.5G telaşesi? 3G yi adam akıllı vermiyorlar, 4.5G ne olacak hayırlısı diyip geçeyim.