- Reaksiyon puanı
- 16,128
bizim ki değil şu sıralar hiç küfretmedi...
"Box" isimli bir bulut hizmeti keşfettim. (Yeni keşfettim popüler olabilir) Ücretsiz 10 gb alan veriyor. Arayüz ve destek gayet güzel.
kafana göre dili değiştiremezsin.Dogrusu bu bem [emoji4]
Turkcenin dogrusukafana göre dili değiştiremezsin.
Turkcenin dogrusu
Tdk da aradimda bem sozcugunu bulmuyor ben sozcugude baska anlamda![]()
İnşallah sadece yazarken kullaniyorsundur.
Bem sözcüğü bazi sifatlara gelerek mubalağa yapmak icin kullanilir baska bir gorevi yok. Bu kadar kişi bosuna ben demiyor. Arastirmani oneririm biraz.Tdk da aradimda bem sozcugunu bulmuyor ben sozcugude baska anlamda
AnladimBem sözcüğü bazi sifatlara gelerek mubalağa yapmak icin kullanilir baska bir gorevi yok. Bu kadar kişi bosuna ben demiyor. Arastirmani oneririm biraz.
Bu bişeyi degistirmiyor. Saçma oldugu halde yine de bugun hocaya soracagim bunu.Anladim![]()
Sanmıyorum ama baya mantıklıX mağazanın 200₺ lik hediye çeki var. Ben x mağzasından hediye çekini kullanarak 200₺ lik alışveriş yapsam ve fatura kesildikten sonra aldıklarımı iade etsem 200₺ nakit para iadesi alabilir miyim ?
Yok alamazsın sadece değişim yapıyorlar iade yapmıyorlar. Genel mağaza prosedürü böyle.X mağazanın 200₺ lik hediye çeki var. Ben x mağzasından hediye çekini kullanarak 200₺ lik alışveriş yapsam ve fatura kesildikten sonra aldıklarımı iade etsem 200₺ nakit para iadesi alabilir miyim ?
Sanmıyorum ama baya mantıklı![]()
Yok alamazsın sadece değişim yapıyorlar iade yapmıyorlar. Genel mağaza prosedürü böyle.
Ne kadar bulut o kadar iyiKaç gündür günlük güneşlikti hava. Bugün bulutlanmış. Sevmiyorum bu havayı.
Kapalı havalarda başım ağrıyor.Ne kadar bulut o kadar iyi
Bemdede olustu olu piksel e gozum takiliyor beyazda mavi yaniyor kirmizida sonuyo mavide mavi takmayim kafayi diyorum takiyorum[MENTION=159021]cansermo[/MENTION]
Benim de telin ekrani kirildi ama ölü pikselde var. Normalde olu piksel garanti kapsaminda ve camla birlikte degisiyor. Bende olu piksel diye verip cam isini bedavaya getiriyim diyorum ama ne olur bilmiyorumçok zekiyizdr kullanmiyoruz [emoji14]
Kapali havada hic basim agrimadiKapalı havalarda başım ağrıyor.
Çünkü bende migren var.Kapali havada hic basim agrimadi
Bas agrisindan nefret ederim su hastalik isi kotuÇünkü bende migren var.
İphone nasıl Amerika da üretiliyor ?Benim iPhone 6 Amerika da üretilmiş. Hücresel veride problem oluyor. Değişim yaparlar mı?