Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Windows 10 da en son sürüm numarasi nedir bilen varmı ?
Bem de iphoneye yaklasiyom [emoji4]iPad'de neden hava durumu uygulaması yok. Ne yani havanın durumunu öğrenmek ve hesap makinesi kullanmak için iPhone'mu alacağız. (Son Zaman'larda Apple'dan uzaklaşıyorum)
En azından geldi, beni arayıp soran yokPaypal kartım geldi. Kuryenet'in üçüncü gelişiymiş ve diğer iki kurye beni aramayı akıl edememiş.
1 hafta fazladan kartı beklemiş oldum.
Sanırım sen Enpara bekliyordun. Elbet gelir ya.En azından geldi, beni arayıp soran yok![]()
Yarında armazlarsa ben arayacağım gelmeyin stemiyorum diyeceğim :devil:Sanırım sen Enpara bekliyordun. Elbet gelir ya.
Ben bugün mail attım Paypal'a. 1 saat sonnra kart geldi.
Yazık adamlar o kadar cevap yazacak şimdi. İş çıkartmış oldum. :tt2:
Bem de[emoji4]
Windows 10 da en son sürüm numarasi nedir bilen varmı ?
Çok sağol hocamSürüm 1511 (İs Derlemesi 10586.29)
:d :d :d :dben de olacak o. Yanlis anlama ama, bu olay coktandir dikkatimi cekiyor. Ben yerine sürekli bem yaziyorsun..
iPad'i okulda bırakmışım yokluğu gerçekten hissediliyor.
kalk gidelim olmasın? şuursuz ve aç çok...
Fizik laboratuvarında dolabımda kitli. Başka türlü zaten uyuyamam gider alırım.
Dogrusu bu bem [emoji4]Ben de olacak o. Yanlis anlama ama, bu olay coktandir dikkatimi cekiyor. Ben yerine sürekli bem yaziyorsun..
İyiydi fakat, yediği golde bir o kadar saçma idi.Fenerin golü iyiydi yalnız
İyiydi fakat, yediği golde bir o kadar saçma idi.
Anneler...Onu göremedim annem dizi açmıştı .
Bro nerde bu adam ya bir link atar mısın bakayım bende ?Şu MagicUser ı reportlayın ya. Yine başladı konuşmaya
Bro nerde bu adam ya bir link atar mısın bakayım bende ?
TamamdıriPhone 6 (64gb) vs. Samsung Galaxy Note 5 (32gb) vs. LG V10 (64gb)
http://forum.shiftdelete.net/showthread.php?t=442294
Profilinden diğer mesajlarına da bak
Uçup gitti uzaklara.
Aynen bende gördüm banned yazısını içim rahatladı mal mal konuşma diyor cohele bak sen
Aynen bende gördüm banned yazısını içim rahatladı mal mal konuşma diyor cohele bak sen![]()
Kaç kere derim şunu bilmem, yaş değil baş diyeBizden yaş olarak büyük ama aklı büyümemiş galiba
Cool story broBizden yaş olarak büyük ama aklı büyümemiş galiba