• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gel vefasız,gel insafsız...
db8b7a14177dc50677022fe580e659f4.jpg

Ne oldu biliyormusunuz?
Şimdi yeni sd kart aldım,eskisini telefondan çıkartıp yenisini taktım yenisine de rom dosyası atıp tellefona rom attım sonra eski kart daki verileri yenisine atmak için bilgisayara taktım verileri aktardım ama kartı çıkartamadım mübarek cuma gecesi gel de sövme şimdi.

Sakaryada pazar günü [MENTION=2]Troy[/MENTION] buluşma düzenliyebilir. [MENTION=2]Troy[/MENTION] un twitter hesabından gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Sabah 6.30'dan beri pc başındayım ve beğnim şimdiden sulanmaya başladı. Kahvaltı yapmadım henüz, belki ondandır .
Ve acıktımmmmm

X mağazanın 200₺ lik hediye çeki var. Ben x mağzasından hediye çekini kullanarak 200₺ lik alışveriş yapsam ve fatura kesildikten sonra aldıklarımı iade etsem 200₺ nakit para iadesi alabilir miyim ?

X mağazanın 200₺ lik hediye çeki var. Ben x mağzasından hediye çekini kullanarak 200₺ lik alışveriş yapsam ve fatura kesildikten sonra aldıklarımı iade etsem 200₺ nakit para iadesi alabilir miyim ?
Yok alamazsın sadece değişim yapıyorlar iade yapmıyorlar. Genel mağaza prosedürü böyle.

Arkadaşlar faturalarda açma kapama paraları alınmamasınailişkin bir kanun çıkmıştı sanırım şuan igdas 1 yil oncesinden faturalar odenmedi diye bildirim atmis ve bu nedenle açma kapama parası yansıtmış yasak değil mi açma kapama parası yansıtılması?

[MENTION=159021]cansermo[/MENTION]

Benim de telin ekrani kirildi ama ölü pikselde var. Normalde olu piksel garanti kapsaminda ve camla birlikte degisiyor. Bende olu piksel diye verip cam isini bedavaya getiriyim diyorum ama ne olur bilmiyorum :D çok zekiyizdr kullanmiyoruz [emoji14]

[MENTION=159021]cansermo[/MENTION]

Benim de telin ekrani kirildi ama ölü pikselde var. Normalde olu piksel garanti kapsaminda ve camla birlikte degisiyor. Bende olu piksel diye verip cam isini bedavaya getiriyim diyorum ama ne olur bilmiyorum :D çok zekiyizdr kullanmiyoruz [emoji14]
Bemdede olustu olu piksel e gozum takiliyor beyazda mavi yaniyor kirmizida sonuyo mavide mavi takmayim kafayi diyorum takiyorum

Benim iPhone 6 Amerika da üretilmiş. Hücresel veride problem oluyor. Değişim yaparlar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...