Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
10-15 Dk götürse ve anlık güç kesilmeden geçiş yapsa bana yetiyor binadaki jeneratör elektrik kesilince 2-3 saniyede devreye giriyor yani almamadaki amaç o jenaratör devreye girene kadar anlık güç kaybı yaşamadan sistemlerin açık kalması, bu psu bu işi görebilir değil mi? GEç başlama veya enerjiyi geç verme gibi bir durum var mı bu psu çeşitlerinde ?
o zaman 850 liğe çok para vermene gerek yok yine de sen bilirsin.

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Vay be s3 miniden beklemede bu kadar saat aklimdan gecmiyodu
31e58f5a90b161cb3dc437cca15f01fd.jpg

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
hdd nin sesinden kurtuldum şimdi psu dot matrix yazıcı sanıyor kendini...

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION]

Göründügüne göre sorunu cözmüsler. Mesaji yolladigimda ben de siteye giremiyordum.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Okulda öğlen aralarında cs go ve lol oynuyoruz.
O da birşey mi :D:D

Bizim lisenin pc lerine ben bakıyordum kimse Eta'yı yükleyemiyordu ben yükleyebildiğim için herşeyiyle ben ilgilieniyordum girmek istemediğimiz dersler olduğu zaman bir pc deki eta'yı ders saatinden bir kaç saat önce bozuyorduk, bozuk diyorduk hocaya, hocada sürekli muhasebe dersleri olduğu için hemen yapmamızı istiyordu beni ve bana yarıdmcı olması için seçtiğim bir kaç kişiyi dersten alıyordu pc labaratuvarını bize bırakıyordu bizde internette takılıyorduk okul çıkışına kadar hey gidi günler hey. O günleri aramıyor değilim....

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Beni tüm sosyal medyadan engellemesi nedir be (whatsapp dahil)

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Biz çok yaşadık onları hala da yaşıyoruz geçenlerde engelleri kaldırmış üzerine de tekrar istek yollamış...

Dün okulda kafamı sıraya koymuştum gözlüğüm de masadaydı. Geldi gözlüğüne bakabilir miyim dedi. Okulda hiç yüzüme bakmamasına rağmen.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
O da birşey mi :D:D

Bizim lisenin pc lerine ben bakıyordum kimse Eta'yı yükleyemiyordu ben yükleyebildiğim için herşeyiyle ben ilgilieniyordum girmek istemediğimiz dersler olduğu zaman bir pc deki eta'yı ders saatinden bir kaç saat önce bozuyorduk, bozuk diyorduk hocaya, hocada sürekli muhasebe dersleri olduğu için hemen yapmamızı istiyordu beni ve bana yarıdmcı olması için seçtiğim bir kaç kişiyi dersten alıyordu pc labaratuvarını bize bırakıyordu bizde internette takılıyorduk okul çıkışına kadar hey gidi günler hey. O günleri aramıyor değilim....

ETA nedir? Bizim okulda benimde öyle bir yetkim var.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Bizim bir arkadaş okulun son zamanlarında kablosuz klavye mause götürüyordu, akıllı tahtada age of empires oynuyordu :) [MENTION=408716]Duhan.Soysal[/MENTION] bizimkiler de test kitabı versin :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Kullanma kılavuzlarını inceledim çoğu bağlamayın filan demiş sorayım dedim zaten ağır birşey bağlamam yada bana ağır gelmiyor, pc, monitör, modem, arada bir şarj kablosu işte, sizce TUNCMATIK DIGITECH PRO 650VA LCD LINE INTERACTIVE TUNCMATIK Lite II 650 VA 360 W Line-Interactive bu farka değer mi 125 liği alsak mı ?

ekranı yok ama gerekirse harici akü ile de çalışıyormuş:
Özel Nitelikler:
Simüle edilmiş Sinus Dalga Şekli, 2-6 ms Transfer süresi, Otomatik voltaj regülasyonu fonksiyonu (AVR), CPU Kontrollü Güvenilir Dijital Tasarım, Aşırı yük, düşük-yüksek voltaj ve kısa devre koruması, Şebeke geldiğinde otomatik yeniden çalışma, Kapalı konumda şarj edebilme özelliği, Cold Start özelligi Lite Ⅱ şebeke elektriğinin olmadığı durumlarda da doğrudan akülerden çalıştırılabilme özelliğine sahiptir, Şarj süresini %50 kısaltan hızlı şarjör, RJ11/45 koruma portu (1000 VA - 1500 VA - 2000 VA), USB haberleşme portu ve yazılım (1000 VA - 1500 VA - 2000 VA)
TUNCMATIK Lite II 650 VA 360 W Line-Interactive UPS Kesintisiz Güç Kaynağı Güç Kaynağı (UPS)

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
iPad'de neden hava durumu uygulaması yok. Ne yani havanın durumunu öğrenmek ve hesap makinesi kullanmak için iPhone'mu alacağız. (Son Zaman'larda Apple'dan uzaklaşıyorum)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...