Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Şu Mastercase Pro 5 yüzünden yeni sistem toplayacağım. Kasa çok güzel değil mi? (CoolerMaster)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
günahı kaç? benim anakartı ve psuyu takarsam kahrından ölür...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
b1da73841f8552ee4324db9972fd42e0.jpg

Yaklaşık 3 saattir 6 sayfalik felsefe notunu deftere yaziyorum. Artik ne yazdigimin ben bile farkinda degilim. Ne yapsam yatsam mi. Daha 3 sayfa var.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Bencil insanlara tahamülüm yok.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Enpara'ya pazartesi sabah başvuru yaptım hala arayan soran olmadı bu kadar uzun mu sürüyor geri dönmeleri?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar ikamet ettiğim bölgede sık sık elektrik gidip geliyor anlık olarak bende bu yüzden psu almaya karar verdim sadece 1 soru sroacağım için bir daha konu açıp ta boş kirlikik yapmak istemiyorum o yüzden sorumu direk soruyorum, Sorum şu, TUNCMATIK LITE II 850VA LINE INTERACTIVE UPS - Vatan Bilgisayar linkteli üründe akünün doluluk oranı nasıl belli olacak lcd ekranlısı ile arasında neredeys 90TL var.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Arkadaşlar ikamet ettiğim bölgede sık sık elektrik gidip geliyor anlık olarak bende bu yüzden psu almaya karar verdim sadece 1 soru sroacağım için bir daha konu açıp ta boş kirlikik yapmak istemiyorum o yüzden sorumu direk soruyorum, Sorum şu, TUNCMATIK LITE II 850VA LINE INTERACTIVE UPS - Vatan Bilgisayar linkteli üründe akünün doluluk oranı nasıl belli olacak lcd ekranlısı ile arasında neredeys 90TL var.
Şöyle belirteyim ; her ekransız UPS in üzerinde doluluk , boşluk , elektrik kesintisi , düşük elektrik voltajı vb. durumları gösteren ledler bulunur.İşyerinde kullandığım pc deki UPS bu şekilde idi.

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Enpara'ya pazartesi sabah başvuru yaptım hala arayan soran olmadı bu kadar uzun mu sürüyor geri dönmeleri?

Ben geçen hafta salı günü başvurdum ve cuma sabahı kartı teslim aldım. İlden ile yoğunluk değişebileceği için süre uzun sürmüş olabilir.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Bu aralar yetkili bulmak zor,

Hocam artık paramı verirler başka bir şey mi yaparlar bilemem de forumla sürekli ilgilenen, bilgisayar konusunda bilgi sahibi kişilerin alınması gerek. Forum telefon üzerinden yürüyor. Note 5 mi İphone 6S mi konusu aç sürüyle mesaj gelir. Başka konu olunca fos!!

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Hocam artık paramı verirler başka bir şey mi yaparlar bilemem de forumla sürekli ilgilenen, bilgisayar konusunda bilgi sahibi kişilerin alınması gerek. Forum telefon üzerinden yürüyor. Note 5 mi İphone 6S mi konusu aç sürüyle mesaj gelir. Başka konu olunca fos!!
Bilgisayar konusunda elimizden geldiğince yardıma hazırız...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu habere göre bu psu ps4ü kaç dk idare eder sizce ?

d7db036c6ca4e7979613c66d26a10caf.jpg
850lik olanı rahat 1 saate kadar götürür. bitik UPS ile 500 lük pc yi 15 dk açık tutabiliyordum şirkette.Tabi bahsettiğim süre açık tutmak için yani boşta iken. oyun sırasında yükte yarım saat ancak.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bilgisayar konusunda elimizden geldiğince yardıma hazırız...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

850lik olanı rahat 1 saate kadar götürür. bitik UPS ile 500 lük pc yi 15 dk açık tutabiliyordum şirkette.Tabi bahsettiğim süre açık tutmak için yani boşta iken. oyun sırasında yükte yarım saat ancak.
10-15 Dk götürse ve anlık güç kesilmeden geçiş yapsa bana yetiyor binadaki jeneratör elektrik kesilince 2-3 saniyede devreye giriyor yani almamadaki amaç o jenaratör devreye girene kadar anlık güç kaybı yaşamadan sistemlerin açık kalması, bu psu bu işi görebilir değil mi? GEç başlama veya enerjiyi geç verme gibi bir durum var mı bu psu çeşitlerinde ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...