MR.Anonymous
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 498
Şu Mastercase Pro 5 yüzünden yeni sistem toplayacağım. Kasa çok güzel değil mi? (CoolerMaster)
Şu Mastercase Pro 5 yüzünden yeni sistem toplayacağım. Kasa çok güzel değil mi? (CoolerMaster)
günahı kaç? benim anakartı ve psuyu takarsam kahrından ölür...
Günahı 570 milyor.
Günahı 570 milyor. Alırsam zaten içine Skylake i7 z170a msi.
Günahı 570 milyor. Alırsam zaten içine Skylake i7 z170a msi.
Abi bunu kaç yıl kullanırsınız? 3 yıl baya yüksek performans verir galiba.
3 yıldan daha fazla gider. Anakart taş gibi askeri sınıf 5.
Anakartın görkeminden korkulur zaten.
![]()
Yaklaşık 3 saattir 6 sayfalik felsefe notunu deftere yaziyorum. Artik ne yazdigimin ben bile farkinda degilim. Ne yapsam yatsam mi. Daha 3 sayfa var.
Ben de 2 hafta önce Paypal nakit kart başvurusu yaptım hala gelmedi.Enpara'ya pazartesi sabah başvuru yaptım hala arayan soran olmadı bu kadar uzun mu sürüyor geri dönmeleri?
Şöyle belirteyim ; her ekransız UPS in üzerinde doluluk , boşluk , elektrik kesintisi , düşük elektrik voltajı vb. durumları gösteren ledler bulunur.İşyerinde kullandığım pc deki UPS bu şekilde idi.Arkadaşlar ikamet ettiğim bölgede sık sık elektrik gidip geliyor anlık olarak bende bu yüzden psu almaya karar verdim sadece 1 soru sroacağım için bir daha konu açıp ta boş kirlikik yapmak istemiyorum o yüzden sorumu direk soruyorum, Sorum şu, TUNCMATIK LITE II 850VA LINE INTERACTIVE UPS - Vatan Bilgisayar linkteli üründe akünün doluluk oranı nasıl belli olacak lcd ekranlısı ile arasında neredeys 90TL var.
Bu habere göre bu psu ps4ü kaç dk idare eder sizce ?Şöyle belirteyim ; her ekransız UPS in üzerinde doluluk , boşluk , elektrik kesintisi , düşük elektrik voltajı vb. durumları gösteren ledler bulunur.İşyerinde kullandığım pc deki UPS bu şekilde idi.
Enpara'ya pazartesi sabah başvuru yaptım hala arayan soran olmadı bu kadar uzun mu sürüyor geri dönmeleri?
1+ katiliyorumBencil insanlara tahamülüm yok.
Yetkili olanlardan biri bana ulasabilir mi? Kullanici adimin kayitli oldugu mail adresini hatirlamiorum.
Bu aralar yetkili bulmak zor,Yetkili olanlardan biri bana ulasabilir mi? Kullanici adimin kayitli oldugu mail adresini hatirlamiorum.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Hallettim. Gene tek takılıyoruz.
Bu aralar yetkili bulmak zor,
Bilgisayar konusunda elimizden geldiğince yardıma hazırız...Hocam artık paramı verirler başka bir şey mi yaparlar bilemem de forumla sürekli ilgilenen, bilgisayar konusunda bilgi sahibi kişilerin alınması gerek. Forum telefon üzerinden yürüyor. Note 5 mi İphone 6S mi konusu aç sürüyle mesaj gelir. Başka konu olunca fos!!
850lik olanı rahat 1 saate kadar götürür. bitik UPS ile 500 lük pc yi 15 dk açık tutabiliyordum şirkette.Tabi bahsettiğim süre açık tutmak için yani boşta iken. oyun sırasında yükte yarım saat ancak.Bu habere göre bu psu ps4ü kaç dk idare eder sizce ?
![]()
10-15 Dk götürse ve anlık güç kesilmeden geçiş yapsa bana yetiyor binadaki jeneratör elektrik kesilince 2-3 saniyede devreye giriyor yani almamadaki amaç o jenaratör devreye girene kadar anlık güç kaybı yaşamadan sistemlerin açık kalması, bu psu bu işi görebilir değil mi? GEç başlama veya enerjiyi geç verme gibi bir durum var mı bu psu çeşitlerinde ?Bilgisayar konusunda elimizden geldiğince yardıma hazırız...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
850lik olanı rahat 1 saate kadar götürür. bitik UPS ile 500 lük pc yi 15 dk açık tutabiliyordum şirkette.Tabi bahsettiğim süre açık tutmak için yani boşta iken. oyun sırasında yükte yarım saat ancak.