Androıdx
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 70
Xperia Z3 için türkiye 23.4.A.1.200 / R2C güncellemesi xfrime üzerinden yayınlanmış ama turkcell diyor
Xperia Z3 için türkiye 23.4.A.1.200 / R2C güncellemesi xfrime üzerinden yayınlanmış ama turkcell diyor
İyi bayramlar hocam. Hocam konuyu başlatan sen olarak neden gelmiyorsun.![]()
İcimde garip bir sıkkınlık bir stres var. Durup dururken icim bunaliyor bilmedigim biseye stres yapiyorum. Nasil gecicek bu gece uyuyamiyorum da![]()
Öyledir hocamSelamlar. Ben hep SDN deyim![]()
Tam beni anlattin. Tam nefes alamiyorum kalbim sanki daha hizli atiyor bir bunalma sicaklama durumu var. Neden ki acaba.Ben bayaadır buna benzer durumdayım.Bir iyiyim bir kötü. Sonuna kadar nefesimi çekemiyorum, kalp atışlarımı öncekinden daha fazla hissediyorum.
Sıcaktan olduğunu düşünüyorum aslında.Hala sıcak buralar.Bakalım kışın da devam ederse doktora gideceğim.Sana da geçmiş olsun.
Sıkıntı olmaz çalışır ama türkcell'in abuk sabuk uygulamaları rom ile birlikte gelir gıcık olursun... Benim cihazı da türkcell'den alımıştım ama Costemized TR romunu kullanıyorum... O yüzden hala 5.1.1 e geçmedim, Costemized TR romunu bekliyorum...
İstanbul'da hava nasıl? Ben bu durumu yaşadığımda İzmir'deydim ve bayılacaktım. O gün aşırı bir sıcak vardı. Kendimi arabaya zor attım. Klima filan iyi gelmişti. Ama ondan beri ara ara kendimi kötü hissediyorum .Hatta bugün de aynı şey oldu. Gündüz uyuyamadım bu durumdan dolayı.Tam beni anlattin. Tam nefes alamiyorum kalbim sanki daha hizli atiyor bir bunalma sicaklama durumu var. Neden ki acaba.
Yagmur yagiyorda ben cok sicagimİstanbul'da hava nasıl? Ben bu durumu yaşadığımda İzmir'deydim ve bayılacaktım. O gün aşırı bir sıcak vardı. Kendimi arabaya zor attım. Klima filan iyi gelmişti. Ama ondan beri ara ara kendimi kötü hissediyorum .Hatta bugün de aynı şey oldu. Gündüz uyuyamadım bu durumdan dolayı.
Eğer sıcaktan olduğunu düşünüyorsan maden suyu iç buz gibi. Tansiyon filan düşüyor çünkü.(veya artıyor. Tam bilmiyorum) . Ayrıca sırt üstü uzan birazcık.
Al bakalım. Bol bol su da iç. Terledikçe su kaybediyorsun çünkü.Yagmur yagiyorda ben cok sicagimyattigim yerde terliyorum. hava cok bunaltici. Dersler basladi diye mi stres yaptim acaba. Ben bi hava alip geliyim.
Seninde hocamGeçmiş bayramlarınız mübarek olsun![]()
Seninde hocam
Abi 802.11 b/g dir büyük ihtimal direk wifi adaptörü değiştir içindeki wifi kartını imkanın varsa 802.11 a/c al yoksa 802.11 b/g/n al fakat sotle bişe de var modem eğer 802.11 b/g dir. Modem eski ise degismesi gerekir.laptop biraz az çekiyor wifi konusunda, acaba sinyali daha güçlü almam için ne önerirsiniz? usb bellek gibi bişeyler vardı. anlayan varsa birkaç model önerebilir mi?
malesef o kadar teknik bilgim yok bu konudaAbi 802.11 b/g dir büyük ihtimal direk wifi adaptörü değiştir içindeki wifi kartını imkanın varsa 802.11 a/c al yoksa 802.11 b/g/n al fakat sotle bişe de var modem eğer 802.11 b/g dir. Modem eski ise degismesi gerekir.
Alüminyum folyo ile çanak şeklinde bir şey yapıyorlardı sanki. Ev yapımı...Videoyu Webtekno'da izlemiştim. Bulabilirsen dene bence.malesef o kadar teknik bilgim yok bu konudamodem değişme imkanım yok. bu laptopta kart değişir mi onu da bilmiyorum. bana sinyali daha iyi almama yarayacak bişeyler lazım
![]()
Evet o da etki ediyorAlüminyum folyo ile çanak şeklinde bir şey yapıyorlardı sanki. Ev yapımı...Videoyu Webtekno'da izlemiştim. Bulabilirsen dene bence.![]()
Benim dediğim laptopun dışına takılıyor.Tak çıkar şeklinde yani.
yok ben linkteki gibi bişey satın alayım, portatif olsunBenim dediğim laptopun dışına takılıyor.Tak çıkar şeklinde yani.
yok ben linkteki gibi bişey satın alayım, portatif olsun![]()
hocam bana hız değil güç lazımbu tp-link iyi benim vestel vezzy200'den iyi 144mb/sn.
şuan bu vezzy200 çalışıyor linux mint 17.1 ile...
ve bu vezzy200 teknosa'dan 4,99Lira'ya aldım.
hocam bana hız değil güç lazımdaha sağlam sinyal alması lazım. yoksa nerde 100 küsür mb
![]()
ben o ürünü misal olsun diye koymuştum, varsa alternatif ürün tavsiyeniz bakarımo tp-link 4dB antenli güçlü.
ben o ürünü misal olsun diye koymuştum, varsa alternatif ürün tavsiyeniz bakarım![]()
Inca IUWA-150X 150 Mbps 11N Harici 5dbi Anten Wireless Fiyatı