Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Dün ilk trafik kazamı geçirdim. Ucuz yırttım, ekipman vs hiç bişi yoktu.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Adamlar kendini aşmış artık. iPhone 6s ve tripot ile maç yayını yapıyor. (Periscope)

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] Berko selam :) Uç kartalım uç

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Hocam geçmiş olsun ağır bir şey varmı suan Nasılsıniz ?

Teşekkür ederim arkadaşlar.
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] [MENTION=426894]ArdaBrkee[/MENTION] [MENTION=465574]YiğitBey[/MENTION] [MENTION=413044]Mr.Utar[/MENTION] [MENTION=427613]Goksky[/MENTION] [MENTION=417926]pinterest[/MENTION]
[MENTION=7759]duhan[/MENTION].Sosyal Yok ağır bişiyim çok güzel atlattım kazayı. Dört yol ağızına girerken gazı kestim motor zaten yavaşlıyor daha sonrasında dört yol ağızına geldiğimde etrafa baktım araç falan yok motorda durma aşamasına gelmişti, haliyle ayağımı yere boşuna koymamak için biraz gaz verdim tam 4 yolun ağızına gelirken aşağıdan bir araç fırladı aşırı ani oldu. Şoför kapısını deldim bide sol arka kapı camını patlattım.

Aracı chevrolet kalos. Kapı falan değilse cam vs 500-600tl masraf çıkar diye düşünüyorum. Fakat düşerken çok iyi korudum kendimi kollarımı vicuduma yaklaştırıp kastım ve öyle düştüm, ekipman bişi yoktu çünkü. Aldığım hasar motor ayağımın üzerine düşdü eskiden de çatlatmıştım basketbol oynarken, baya acıyor işte onun haricinde kırık çatlak bişi çıkmadı ezilme ve morarma var.

Düşe kalka öğrenecez ölmek var dönmek yok. Öyle parmağını kırıp motora tövbe eden tiplerden değilim ben çocukluktan gelen aşk. Kafam patlasın yine sürerim ben :) motor aşkı bambaşka aşık olmayan bilemez :P

Polis molis tutanak vs hiç bişi karıştırmadık direk telefonlarımızı verip ayrıldık tabi hastaneye götürdüler film falan çektirdiler.

Ehliyet yok yani trafik polisi vs gelse rahat 5 milyar :P Motorda yeni sigortası plakası hiç bir şeyi yoktu :P

Reaksiyon puanı
16,128
Dün ilk trafik kazamı geçirdim. Ucuz yırttım, ekipman vs hiç bişi yoktu.

geçmiş olsun benim gibi kullanma gazı tam açıyordum birde freni pek yoktu motorun ...
hiç bir şeye çarpmadım bisiklet ile çarptıklarım futbol takımı olurdu...

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Çok geçmiş olsun. [emoji20]

Ben de yine kayboldu sessiz sedasız diyecektim.

Çalışıyorum aga gece vardiyalarım çok bide işi öğrenmem gerekiyor hala acemiyim film dizi bile izlemeye zamanım kalmıyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

geçmiş olsun benim gibi kullanma gazı tam açıyordum birde freni pek yoktu motorun ...
hiç bir şeye çarpmadım bisiklet ile çarptıklarım futbol takımı olurdu...

Teşekkür ederim, ucuz kurtuldum işte ders oldu :P

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Gidonu düz tutuyorum ön tekerlek sola bakıyor :D ona çekiçle vurup servis düzeltiyormuş ama düzeltirken kırılma ihtimalide varmış :D onun haricinde motorun elektrik kablosu koptu arkadaşla düz kontak yaptık öyle götürdük garaja. Bir fiyat alalım karşı aracın masraflarıyla ilgili sonra direk benim motoruda servise vericem.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] hocam sükret mek lazım. Bu arada sosyal değil de soysal :D

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Yalnız ne derbi oluyor be! Son zamanların en iyi derbisi bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...