Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Beyler önceden kalanlar bilirler. Ben [MENTION=54444]the_[/MENTION]Destroyer dım kuzenim vana verdi duhan soysal olarak suan yeni teog a giricem hayırlısı br gülüm [emoji14] zor Mh bilen varsa açıklasın

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Zaman geçirmek için hobi olarak apple ile alakalı bir web sitesi açmak istiyorum. Ne dersiniz? Amaç para kazanmak falan değil.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Zaman geçirmek için hobi olarak apple ile alakalı bir web sitesi açmak istiyorum. Ne dersiniz? Amaç para kazanmak falan değil.
Mantikli bence.

Ne düşünüyorsunuz peki? Ücretsiz bir .TK li Blogger//Wordpress sitesi mi?

Yoksa ücretli domain hostingli bir site mi?

Ücretsiz olan ve blogger/wordpress ikilisinden birinden acacaginiz site konusunda yardimci olurum elimden geldiğince.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
[MENTION=426894]ArdaBrkee[/MENTION] hocam çok emek harcarsın, eğer bunu göze alıyorsanız yapın derim :)

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Mantikli bence.

Ne düşünüyorsunuz peki? Ücretsiz bir .TK li Blogger//Wordpress sitesi mi?

Yoksa ücretli domain hostingli bir site mi?

Ücretsiz olan ve blogger/wordpress ikilisinden birinden acacaginiz site konusunda yardimci olurum elimden geldiğince.

Domain ve hostlu olacak. Wordpress yada joomla kullanacağım. İsterseniz yinede yardımcı olabilirsiniz.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Domain ve hostlu olacak. Wordpress yada joomla kullanacağım. İsterseniz yinede yardımcı olabilirsiniz.

Ücretli olanindan pek anlamıyorum. Su ücretsiz TK+wordp+000webhost ile çok ugrasmisligim var. Joomla da kullanmadim. Galiba siz profesyonel bir site açmayı planliyorsunuz. O kadar da bilgim/yeteneğim yok. Şimdiden başarılar dilerim. Apple'a ilginiz olduğu ortada. Kesinlikle site acmanizi öneririm.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Ücretli olanindan pek anlamıyorum. Su ücretsiz TK+wordp+000webhost ile çok ugrasmisligim var. Joomla da kullanmadim. Galiba siz profesyonel bir site açmayı planliyorsunuz. O kadar da bilgim/yeteneğim yok. Şimdiden başarılar dilerim. Apple'a ilginiz olduğu ortada. Kesinlikle site acmanizi öneririm.

Profesyonel derken sadece kendi alan adı ve barınacağı host olacak. Sonrası wordpress ve joomla kullanmak. Bi bakayım ben.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498

Birde daha çok site tarzında olacak blog değil. Wordpress mi joomla mı tercih etmeliyim?

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Olur da hocam kim direk birini pat diye editör yapar. Ben hani tecrübe olsun, ilgilenecek birşey olsun diye yapacağım.
Hocam eğer yeterli bilginiz ve kendinizi tanitabileceginiz bir kitle varsa direkt başlayın ücretli host domain ile ama yok sil bastan bir başlangıç olacak derseniz ilk ucretsiz TK+hostinger ile bir başlangıç yapin nasilsa oradaki tecrübelerinizle birlikte acacaginiz yeni sitede oldukça basarili yerlere gelirsiniz.

Bütün webmasterler de böyle

Hatta onların çoğu Bedava sitem ile başladılar (Nefret ederim 3 tane kendilerinden reklam koyup adsenseye de kayit olursaniz sitenizi siliyorlar). Sonra profesyonelleşip Wordpress tabanlı site actilar.

Bana sorarsanız TK+hostinger ile ücretsiz bir başlangıç yapın. Duruma bağlı ücretli host domain ile devam edersiniz. Hem .TK ile baslarsaniz kaybedeceğiniz tek şey harcadiginiz 1 saat olacak. Yazilariniz derseniz bir yedeklemeye bakiyor is. Yedekleyip yeni acacaginiz ücretli siteye de bunlari tasirsiniz zaten.

Ama ücretli bir site acsaniz ve istediğinizi elde edemezseniz bu sizi ciddi anlamda uzecektir.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Ağır güncelleme bombardımanına tutuldu tablet iki haftadır imternete bağlı olmayınca :D

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
[MENTION=426894]ArdaBrkee[/MENTION]
04b074d609939c805a38d2be112bb0b1.jpg

97709e2340319cbd2d68c0d912ba9e3f.jpg

By AYFONDO :)
Video editleniyormuş :)

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Şimdi iOS 9.1 Beta 2'ye geçsem,
eve gidince de manuel olarak iOS 9 kurabilir miyim?

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Tekrar bayrakları mac'e döndürdük hayırlısı bakalım.

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Görünce şaşırdım :D

[video=youtube;k5fmoR9OyLs]https://www.youtube.com/watch?v=k5fmoR9OyLs[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...